Tara Platt

Geboortedatum:
06/18/1978
Geboorteplaats:
Fairfax, Virginia, USA:

Filmografie

Justice League x RWBY: Super Heroes & Huntsmen, Part One (2023)
als Kali Belladonna (voice)
Delicate State (2022)
als Nurse Platt
My Name is Art (2018)
als TV Scientist
The Son of Bigfoot (2017)
als Katrina (voice)
Faery Tale (2017)
als Queen On'talai
The Thinning (2016)
als Animation Voice Over (voice)
Baby X (2016)
Unremarkable (2016)
als Emily
Tokyo 70 (2015)
als Narrator
The Crystal Crypt (2013)
als Mara
The Call (2013)
als Female Trainee
A Girl, a Guy, a Space Helmet (2012)
als Becky Kipling
The Arcadian (2011)
als Tempest
AniMen: Triton Force (2010)
als Little Girl/Kid (voice)
Death's Door (2008)
als Suzanne
The Disappearance of Jenna Matheson (2007)
als Amy
Back Slash (2005)
als Brenda
Fastback (2005)
als Arnelle (lead)
着信アリ2 (2005)
als Kyoko (voice) (uncredited)
Scarecrow Gone Wild (2004)
als Lynn


ikwilfilmskijken © 2024