Mervi Järventaus

Geboortedatum:
03/25/1919
Geboorteplaats:
Sodankylä, Finland:

Filmografie

Anna Liisa (1945)
als Anna-Liisa
Ristikon varjossa (1945)
als Anna Kauhto
Vaivaisukon morsian (1944)
Valkoiset ruusut (1943)
als Ilona Enne
Nuoria ihmisiä (1943)
Tuomari Martta (1943)
als Hedvig Koski
Tyttö astuu elämään (1943)
als Maija
Puck (1942)
als (uncredited)
Uuteen elämään (1942)
als Laurinen
Onni pyörii (1942)
als Aino
Oi, aika vanha, kultainen…! (1942)
als (uncredited)
Poikamies-pappa (1941)
als (uncredited)
Kaivopuiston kaunis Regina (1941)
als (uncredited)
Suomisen perhe (1941)
als Huttunen (uncredited)
Perheen musta lammas (1941)
als (uncredited)
Yövartija vain… (1940)
als (uncredited)
SF-paraati (1940)
als (uncredited)
Suotorpan tyttö (1940)
als (uncredited)


ikwilfilmskijken © 2024