Eddie Izzard

Geboortedatum:
02/07/1962
Geboorteplaats:
Aden, Yemen:

Filmografie

Six Minutes to Midnight (2021)
als Thomas Miller
The High Note (2020)
als Dan Deakins
The Song of Names (2019)
als Radio Presenter
Abominable (2019)
als Burnish (voice)
Get Duked! (2019)
als The Duke
Farther and Sun: A Dyslexic Road Trip (2018)
als Himself
The Flip Side (2018)
als Henry
Victoria & Abdul (2017)
als Bertie, Prince of Wales
Dying Laughing (2017)
als Himself
The Lego Batman Movie (2017)
als Voldemort (voice)
The Beatles: Eight Days a Week - The Touring Years (2016)
als Himself
Rock Dog (2016)
als Angus (voice)
Whisky Galore (2016)
als Captain Wagget
Eddie Izzard: Marathon Man for Sport Relief (2016)
als Himself
Absolutely Anything (2015)
als Headmaster
Day Out of Days (2015)
als Dag
Michael McIntyre's Easter Night at the Coliseum (2015)
als Eddie Izzard
Boychoir (2014)
als Drake
Monty Python Live (Mostly) (2014)
als Special Guest Bruce
Castles in the Sky (2014)
als Robert Watson Watt
The Unbelievers (2013)
als Himself
Eddie Izzard: Force Majeure Live (2013)
als Himself
InRealLife (2013)
als Himself
What About Dick? (2012)
als Deepak Rushdie Obi Ben Kingsley
Mockingbird Lane (2012)
als Grandpa
The Secret Policeman's Ball (2012)
als Himself
Lost Christmas (2011)
als Anthony
Cars 2 (2011)
als Sir Miles Axlerod (voice)
Eddie Izzard - Stripped : Tout en Fran├žais (2011)
als Eddie Izzard
Eddie Izzard: Live at Madison Square Garden (2011)
als Himself
Star Wars Spoofs (2011)
als Himself
Huge (2010)
als Himself
Every Day (2010)
als Garrett
Eddie Izzard: Stripped (2009)
als Eddie Izzard
Eddie Izzard: Live from Wembley (2009)
als Himself
Believe: The Eddie Izzard Story (2009)
als Himself
Rage (2009)
als Tiny Diamonds
Valkyrie (2008)
als Erich Fellgiebel
Igor (2008)
als Dr. Schadenfreude (voice)
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian (2008)
als Reepicheep
Across the Universe (2007)
als Mr. Kite
Ocean's Thirteen (2007)
als Roman Nagel
The Secret Policeman's Ball: The Ball in the Hall (2006)
My Super Ex-Girlfriend (2006)
als Professor Bedlam
The Wild (2006)
als Nigel (voice)
Live 8 (2005)
als Himself
Romance & Cigarettes (2005)
als Gene Vincent
Comic Aid (2005)
The Aristocrats (2005)
als Himself
Ocean's Twelve (2004)
als Roman Nagel
Five Children and It (2004)
als It
Blueberry (2004)
als Prosit
Eddie Izzard: Sexie (2003)
als Himself
40 (2003)
Eddie Izzard: Circle (2002)
als Himself
Eddie Izzard: Dress to Circle (2002)
als Himself
Revengers Tragedy (2002)
als Lussurioso
A Day In The Death Of Joe Egg (2002)
als Bri
All The Queen's Men (2001)
als Tony
The Cat's Meow (2001)
als Charlie Chaplin
We Know Where You Live. Live! (2001)
als himself
The Criminal (2001)
als Peter Hume
Shadow of the Vampire (2000)
als Gustav von Wangenhein
Circus (2000)
als Troy
Mystery Men (1999)
als Tony P
Eddie Izzard: Dress to Kill (1999)
als Himself
Velvet Goldmine (1998)
als Jerry Devine
The Avengers (1998)
als Bailey
Eddie Izzard: Glorious (1997)
als Himself
The Secret Agent (1996)
als Vladimir
Eddie Izzard: Definite Article (1996)
als Himself
Open Fire (1994)
als Rich
Eddie Izzard: Unrepeatable (1994)
als Himself
Bill Hicks: It's Just a Ride (1994)
als Himself
Eddie Izzard: Live at the Ambassadors (1993)
als Himself


ikwilfilmskijken © 2020