Hilly Lindqvist

Filmografie

Onni etsii asuntoa (1955)
als (uncredited)
Opri (1954)
als (uncredited)
Hilmanpäivät (1954)
als (uncredited)
Kaksi vanhaa tukkijätkää (1954)
als Sanna Honka (uncredited)
Pekka ja Pätkä lumimiehen jäljillä (1954)
als (uncredited)
Miljonäärimonni (1953)
als Nainen iltamissa (uncredited)
2 hauskaa vekkulia (1953)
als 1. nainen
Suomalaistyttöjä Tukholmassa (1952)
als Svea
Ylijäämänainen (1951)
als Ravintola Kultalyhteen viinikassa
Rakkauden risti (1946)
als Saara
Suomisen Olli yllättää (1945)
als Maatuska (uncredited)
Anna Liisa (1945)
als (uncredited)
Ballaadi (1944)
als (uncredited)
Vaivaisukon morsian (1944)
Tuomari Martta (1943)
als (uncredited)
Katariina ja Munkkiniemen kreivi (1943)
Niin se on, poijaat! (1942)
als (uncredited)
Suomisen Ollin tempaus (1942)
als (uncredited)
Uuteen elämään (1942)
als (uncredited)


ikwilfilmskijken © 2024