Ensio Jouko

Geboortedatum:
05/19/1905
Geboorteplaats:
Hausjärvi, Finland:

Filmografie

Pekka ja Pätkä miljonääreinä (1958)
als (uncredited)
Viikon tyttö (1946)
als Arsonist
En ole kreivitär (1945)
als Man in Restaurant (uncredited)
Matkalla seikkailuun (1945)
als Werner
Kartanon naiset (1944)
als NCO (uncredited)
Hiipivä vaara (1944)
als Rautala
Nainen on valttia (1944)
als Police Inspector
Synnitön lankeemus (1943)
als Ivan (uncredited)
Varjoja Kannaksella (1943)
als Kausalainen
Tyttö astuu elämään (1943)
Salainen ase (1943)
als vakoilupäällikkö J. Rosenberg, "Pupsik"
Rantasuon raatajat (1942)
als Masa Rantala
Mies Marseillesta (1937)
als Prince Svjatomir Asatiánts
Ja alla oli tulinen järvi (1937)
als (uncredited)
Mieheke (1936)
als (uncredited)
Minä ja ministeri (1934)


ikwilfilmskijken © 2024