Lynne Adams

Geboortedatum:
10/08/1946
Geboorteplaats:
Canada :

Filmografie

Fatman (2020)
als Pet Shop Owner
Dark Phoenix (2019)
als NASA Flight Director
Still Life: A Three Pines Mystery (2013)
als Reine-Marie Gamache
Sortie 67 (2010)
als Travailleuse Social
Si j'├ętais toi (2007)
als Resto Woman
Christie's Revenge (2007)
als Detective Adams
A Life Interrupted (2007)
als Carolyn Maloney
Time Bomb (2006)
als FBI Agent Lawton
Devil's Rose (2005)
als Donna
Noel (2004)
als Head ER Nurse
Shattered Glass (2003)
als Kelly's Colleague
Hidden Agenda (2001)
als Prosecutor
Nowhere in Sight (2001)
als Ellie
Chasing Holden (2001)
als Post mistress
Possible Worlds (2000)
als Colleague
The Witness Files (1999)
Requiem for Murder (1999)
als Det. Samantha Parks
Time at the Top (1999)
als Nora Walker / Nina Shawson
Dead Silent (1999)
als Social Worker
Dead End (1998)
als Sally
Psychopath (1998)
als Laura Carmichael
Airspeed (1998)
als Marylin Stone
The Ultimate Weapon (1998)
als Lorrie
Habitat (1997)
als Tara Fisher
Dead Innocent (1997)
als Del Rainman
Frankenstein and Me (1996)
als Aileen
Silent Hunter (1995)
als Anna
Johnny Mnemonic (1995)
als Yakuza with Rocket Launcher
Forbidden Love: The Unashamed Stories of Lesbian Lives (1992)
als Mitch
Cruising Bar (1989)
als Jessica
The Carpenter (1988)
als Alice Jarett
Blood Relations (1988)
als Sharon
Ford: The Man and the Machine (1987)
als Eleanor
Un zoo la nuit (1987)
als Julie
Street Smart (1987)
als Reporter
One Police Plaza (1986)
als Iris


ikwilfilmskijken © 2024