Martti Seilo

Geboortedatum:
07/18/1903
Geboorteplaats:
Viipuri, Finland:

Filmografie

Skandaali tyttökoulussa (1960)
Pekka ja Pätkä mestarimaalareina (1959)
als (uncredited)
Autuas eversti (1958)
als (uncredited)
Pekka ja Pätkä miljonääreinä (1958)
als Frans Pykälä
Pekka ja Pätkä sammakkomiehinä (1957)
Niskavuori taistelee (1957)
als (uncredited)
Herra sotaministeri (1957)
als (uncredited)
Pekka ja Pätkä pahassa pulassa (1955)
als Pianist (uncredited)
Kiinni on ja pysyy (1955)
Kummituskievari (1954)
als Kulps
Hei, rillumarei! (1954)
als (uncredited)
Alaston malli karkuteillä (1953)
als Taidekauppias
Pekka Puupää kesälaitumilla (1953)
als Dr. Linssi
Niskavuoren Heta (1952)
als Kanttori
Hän tuli ikkunasta (1952)
Niin se on, poijaat! (1942)
als (uncredited)
Onni pyörii (1942)
als (uncredited)
Antreas ja syntinen Jolanda (1941)
als Dr. Sukanen


ikwilfilmskijken © 2024