Fanny Ardant

Geboortedatum:
03/22/1949
Geboorteplaats:
Saumur, Maine-et-Loire, France:

Filmografie

Les Rois de la piste (2024)
als Rachel
American Star (2024)
als Anne
Ma France à moi (2023)
als France Cohen
Complètement cramé! (2023)
als Nathalie Beauvillier
Retour en Alexandrie (2023)
als Fairouz
The Palace (2023)
als The Marquise
Fanny Ardant - Naissance d'une passion (2023)
als Herself (archive)
Italia: il fuoco, la cenere (2023)
als Self - French Narrator (voice)
Amusia (2022)
Couleurs de l'incendie (2022)
als Solange Gallinato
Les Volets verts (2022)
als Jeanne
Les Jeunes Amants (2022)
als Shauna Loszinsky
Bonjour Minuit (2021)
Les Damnés de la Commune (2021)
als Mère de Victorine (voice)
ADN (2020)
als Caroline
La Belle Époque (2019)
als Marianne Drumond
Perdrix (2019)
als Thérèse Perdrix
Ma mère est folle (2018)
als Nina Renner
Vostok N°20 (2018)
als (voice)
Journal de ma tête (2018)
als Esther Fontanel
Lola Pater (2017)
als Lola
O Turno da Noite (2017)
Waiting for You (2017)
als Madeleine Brown
Croque monsieur (2016)
als Coco
For This Is My Body (2016)
als La femme
Five (2016)
als Fanny (uncredited)
Chic ! (2015)
als Alicia Ricosi
La Séance (2014)
als Comtesse de Castiglione
Les Enfoirés - Les Enfoirés en chœur de 1985 à aujourd'hui (2014)
Alliés Nés (2014)
Casanova Variations (2014)
als Lucrecia
Les Beaux Jours (2013)
als Caroline
La grande bellezza (2013)
als Fanny Ardant (uncredited)
Le clan des Lanzac (2013)
als Elisabeth Lanzac
Miroir mon amour (2012)
als La reine
Le Guetteur (2012)
als Giovanni's Wife (uncredited)
Nos retrouvailles (2012)
als Elisabeth Andrieu
Raspoutine (2011)
als L'Impératrice Alexandra
D'un film à l'autre (2011)
als Self (archive footage)
You Never Left (2010)
Chimères absentes (2010)
als Makvina
Trésor (2009)
als Françoise Lagier
Visage (2009)
als The Producer / Queen Herodias
Fleurs dans le miroir, lune dans l'eau (2009)
als Self / The producer / Queen Herodias
La Traversée du désir (2009)
als Self
Hello Goodbye (2008)
als Gisèle Gaash
Il Divo (2008)
als French Ambassador's Wife (uncredited)
L'ora di punta (2007)
als Caterina
Roman de gare (2007)
als Judith Ralitzer
הסודות (2007)
als Anouk
Paris, je t'aime (2006)
als Fanny Forestier (Pigalle)
Mag Bodard, un destin (2005)
als Self
François Truffaut, une autobiographie (2004)
als Self
De Caunes-Garcia - Le meilleur de nulle part ailleurs (2004)
als Self (archive footage)
El año del diluvio (2004)
als Schwester Consuelo
Épreuves d'artistes (2004)
L'odore del sangue (2004)
als Silvia
Nathalie... (2003)
als Catherine
Sarah (2003)
als Sarah Bernhardt
Callas Forever (2002)
als Maria Callas
8 femmes (2002)
als Pierrette
Sin noticias de Dios (2001)
als Marina D'Angelo
Change-moi ma vie (2001)
als Nina
Le Libertin (2000)
als Madame Therbouche
Le Fils du Français (1999)
als Anne
Balzac (1999)
als Eve Hanska
La Débandade (1999)
als Marie Langmann, épouse de Claude
Elizabeth (1998)
als Mary of Guise
La cena (1998)
als Flora
Les Enfoirés 1997 - Le Zénith des Enfoirés (1997)
Ridicule (1996)
als Madame de Blayac
Désiré (1996)
als Odette
Pédale douce (1996)
als Evelyne, dite Eva
Sabrina (1995)
als Irene
Al di là delle nuvole (1995)
als Patricia
Les Cent et une nuits de Simon Cinéma (1995)
als La star qui tourne la nuit
Le Colonel Chabert (1994)
als Gräfin Ferraud
Amok (1993)
als She
François Truffaut: Portraits volés (1993)
als Self
Rien que des mensonges (1991)
als Muriel
Afraid of the Dark (1991)
als Miriam
Aventure de Catherine C. (1990)
als Catherine Crachat
Australia (1989)
als Jeanne Gauthier
Pleure Pas My Love (1989)
als Roxane
Paura e amore (1988)
als Velia
L'altro enigma (1988)
als La veggente
La famiglia (1987)
als Adriana
Mélo (1986)
als Christiane Levesque
Le Paltoquet (1986)
als Mlle Lotte
Conseil de famille (1986)
als Marianne, the mother
Vivement Truffaut (1985)
als Self / Barbara (archive footage)
Les enragés (1985)
als Jessica Melrose
L'Été prochain (1985)
als Dina
L'Amour à mort (1984)
als Judith Martignac
Desiderio (1984)
als Lucia
Un amour de Swann (1984)
als Duchesse de Guermantes
Benvenuta (1983)
als Benvenuta
Vivement dimanche! (1983)
als Barbara Becker
La vie est un roman (1983)
als Livia Cerasquier
La Femme d'à côté (1981)
als Mathilde Bauchard
Les bons bourgeois (1981)
als Philomène
Les uns et les autres (1981)
als Véronique
La chute de la maison Usher (1981)
als Madeline Usher
Les chiens (1979)
als Nurse
Marie-poupée (1976)
als Marie-Paule
Rainier III par lui-même
als Narration
Modigliani - Il Principe
La Bonne chaleur de l'animal


ikwilfilmskijken © 2024