Sven-Ole Thorsen

Geboortedatum:
09/24/1944
Geboorteplaats:
Copenaghen, Danimarca:

Filmografie

Ronal Barbaren (2011)
als Generalen (voice)
In Enemy Hands (2005)
als Hans
Hostage (2005)
The Gristle (2004)
als Butcher Boy
Timecop 2: The Berlin Decision (2003)
als SS Bodyguard
The Rundown (2003)
als Goon (uncredited)
Charlie's Angels: Full Throttle (2003)
als Machine Gun Mongol (uncredited)
The Sum of All Fears (2002)
als Haft
Ultimate Fights from the Movies (2002)
als Tigris of Gaul (Gladiator) (archive footage)
Route 666 (2001)
als Russian Hitman
Extreme Honor (2001)
als Baker's Bodyguard #1
Conan Unchained: The Making of 'Conan' (2000)
als Thorgrim (archive footage)
Gladiator (2000)
als Tigris
The Alternate (2000)
als Secret Service Agent
End of Days (1999)
als Thug
Facade (1999)
als General Schweinkopf (as Sven Ole-Thorsen)
Foolish (1999)
als Paris
Best of the Best 4: Without Warning (1998)
als Boris
The Bad Pack (1997)
als Sven
Kull the Conqueror (1997)
als King Borna
George of the Jungle (1997)
als Mercenary
The Undercover Kid (1997)
als Terrorist #1
The Guardian (1997)
Mallrats (1995)
als La Fours
The Viking Sagas (1995)
als Gunnar
The Quick and the Dead (1995)
als Gutzon
The Dangerous (1995)
als Sven
No Exit (1995)
als Darcona
On Deadly Ground (1994)
als Otto
Cyborg 2 (1993)
als Doorman
Last Action Hero (1993)
als Gunman
Dragon: The Bruce Lee Story (1993)
als The Demon
Hard Target (1993)
als Stephan
Nowhere to Run (1993)
als Prisoner
Nemesis (1992)
als Interrogation Cyborg (uncredited)
Lethal Weapon 3 (1992)
als Henchman #2
Dead On: Relentless II (1992)
als Mechanic (as Patrick Vergano)
Harley Davidson and the Marlboro Man (1991)
als David
Terminator 2: Judgment Day (1991)
als Mall Security Guard (uncredited)
Captain Power: The Beginning (1991)
als Lieutenant Michael 'Tank' Ellis
Abraxas, Guardian of the Universe (1990)
als Secundus (as Sven Ole-Thorsen)
The Hunt for Red October (1990)
als Russian COB - Red October
Pink Cadillac (1989)
als Birthright Thug
Twins (1988)
als Sam Klane
Red Heat (1988)
als Nikolai
Overboard (1987)
als Olaf
The Running Man (1987)
als Sven
Predator (1987)
als Russian Officer (uncredited)
Lethal Weapon (1987)
als Mercenary
Raw Deal (1986)
als Patrovita's Bearded Bodyguard (uncredited)
Red Sonja (1985)
als Bodyguard of Lord Brytag (uncredited)
Conan the Destroyer (1984)
als Togra
Conan the Barbarian (1982)
als Thorgrim
Pas på ryggen, professor! (1977)
als (Russisk) Håndlanger
Det gode og det onde (1975)
Captain Power and the Soldiers of the Future: Raid on Volcania - Skill Level 3
als Lieutenant Michael 'Tank' Ellis
Captain Power and the Soldiers of the Future: Bio Dreas Strike Mission - Skill Level 2
als Lieutenant Michael 'Tank' Ellis


ikwilfilmskijken © 2023