Kunal Nayyar

Geboortedatum:
04/30/1981
Geboorteplaats:
London, England:

Filmografie

Think Like a Dog (2020)
als Mr. Mills
Trolls World Tour (2020)
als Guy Diamond (voice)
Sweetness in the Belly (2019)
Unraveling the Mystery: A Big Bang Farewell (2019)
als Raj / Himself (archive footage)
Trolls Holiday (2017)
als Guy Diamond (voice)
Trolls (2016)
als Guy Diamond (voice)
Consumed (2015)
als Serge Negani
Dr. Cabbie (2014)
als Tony
The Scribbler (2014)
als Karem
Beyond All Boundaries (2013)
als Narrator
Ice Age: Continental Drift (2012)
als Gupta (voice)
Say It Ain't Solo (2012)
als Himself


ikwilfilmskijken © 2020