Neal McDonough

Geboortedatum:
02/13/1966
Geboorteplaats:
Dorchester, Massachusetts, USA:

Filmografie

Resident Evil (2021)
als William Birkin
Monsters of Man (2020)
als Major
Sonic the Hedgehog (2020)
als Major Bennington
The Warrant (2020)
als John Breaker
El jesuita (2020)
als Vincent
Game Over, Man! (2018)
als Conrad Drothers
Proud Mary (2018)
als Walter
1922 (2017)
als Harlan Cotterie
Greater (2016)
als Marty Burlsworth
The Unspoken (2015)
als Sheriff Bower
Paul Blart: Mall Cop 2 (2015)
als Vincent Sofel
The Gettysburg Address (2015)
als Charles Sumner (voice)
Bad Country (2014)
als Daniel Kiersey
Falcon Rising (2014)
als Manny Ridley
Batman: Assault on Arkham (2014)
als Deadshot / Floyd Lawton (voice)
Marvel One-Shot: Agent Carter (2013)
als Timothy "Dum Dum" Dugan
RED 2 (2013)
als Jack Horton
The Marine 3: Homefront (2013)
als Jonah Pope
Company of Heroes (2013)
als Lt. Joe Conti
The Philly Kid (2012)
als LA Jim
Captain America: The First Avenger (2011)
als Timothy "Dum Dum" Dugan
Little Birds (2011)
als Hogan
Ticking Clock (2011)
als Keene
DC Showcase Original Shorts Collection (2010)
als Green Arrow / Oliver Queen (segment "Green Arrow") (voice)
DC Showcase: Green Arrow (2010)
als Green Arrow / Oliver Queen (voice)
Street Fighter: The Legend of Chun-Li (2009)
als Bison
Forever Strong (2008)
als Coach Richard Penning
Traitor (2008)
als Max Archer
Tin Man (2007)
als Wyatt Cain
I Know Who Killed Me (2007)
als Daniel Fleming
Machine (2007)
als Ford
88 Minutes (2007)
als Jon Forster
The Hitcher (2007)
als Leutnant Esteridge
Brothers Three: An American Gothic (2007)
als Rick
Flags of Our Fathers (2006)
als Captain Dave Severance
The Last Time (2006)
als Hurly
The Guardian (2006)
als Jack Skinner
Walking Tall (2004)
als Jay Hamilton
Timeline (2003)
als Frank Gordon
They Call Him Sasquatch (2003)
als Ned Dwyer
You're Killing Me... (2003)
als Peter Gish
Minority Report (2002)
als Fletcher
Balloon Farm (1999)
als Sheriff
Ravenous (1999)
als Private Reich
Grace & Glorie (1998)
als David Greenwood
Telling You (1998)
als Eddie
Crossing Paths (1998)
als Brian Miano
Fire Down Below (1997)
als Truck Driver at Truck Stop
Murder Live! (1997)
als Hank Wilson
Star Trek: First Contact (1996)
als Lieutenant Hawk
One Man's Justice (1996)
als Agent Ward
Blue River (1995)
als Edward Sellars
Three Wishes (1995)
als Policeman
White Dwarf (1995)
als Dr. Driscoll Rampart
Angels in the Outfield (1994)
als Whitt Bass
Jack Reed: Badge of Honour (1993)
als Wayne Carlson
Ambush in Waco: In the Line of Duty (1993)
als Jason
Babe Ruth (1991)
als Lou Gehrig
Darkman (1990)
als Dockworker #2
Apex


ikwilfilmskijken © 2021