Matti Kassila

Geboortedatum:
01/12/1924
Geboorteplaats:
Keuruu, Finland:

Filmografie

Tunteiden Temppelit (2015)
als Self
Kun taivas putoaa… (1972)
als kansanedustaja Arvo Lamminpää
Vodkaa, komisario Palmu (1969)
als (voice) (uncredited)
Täällä Pohjantähden alla (1968)
als Narrator (voice)
Tähdet kertovat, komisario Palmu (1962)
als Man on Board (uncredited)
Elokuu (1956)
als Narrator (voice) (uncredited)
Pastori Jussilainen (1955)
als Narrator (voice) (uncredited)
Isän vanha ja uusi (1955)
als (uncredited)
Sininen viikko (1954)
als Narrator (voice) (uncredited)
Radio tekee murron (1951)
als (uncredited)
Ruma Elsa (1949)
als Waiting Gentleman (uncredited)
Ruusu ja kulkuri (1948)
als Student (uncredited)

Productie

Kaikki pelissä
Director
Kaikki pelissä
Writer
Ihmiselon ihanuus ja kurjuus
Director
Ihmiselon ihanuus ja kurjuus
Writer
Jäähyväiset presidentille
Director
Jäähyväiset presidentille
Writer
Niskavuori
Director
Niskavuori
Writer
Natalia
Director
Natalia
Producer
Natalia
Screenplay
Meiltähän tämä käy
Director
Meiltähän tämä käy
Writer
Pohjantähti
Screenplay
Pohjantähti
Production Manager
Haluan rakastaa Peter
Director
Haluan rakastaa Peter
Screenplay
Aatamin puvussa… ja vähän Eevankin
Director
Aatamin puvussa… ja vähän Eevankin
Screenplay
Päämaja
Director
Päämaja
Screenplay
Vodkaa, komisario Palmu
Director
Vodkaa, komisario Palmu
Writer
Täällä Pohjantähden alla
Screenplay
Täällä Pohjantähden alla
Production Manager
Äl' yli päästä perhanaa
Director
Äl' yli päästä perhanaa
Writer
Pariisilaissolmio
Director
Pariisilaissolmio
Writer
Pariisilaissolmio
Producer
Sissit
Screenplay
Sissit
Executive Producer
Kolmen kaupungin kasvot
Director
Kolmen kaupungin kasvot
Editor
Tähdet kertovat, komisario Palmu
Director
Tähdet kertovat, komisario Palmu
Screenplay
Kaasua, komisario Palmu!
Director
Kaasua, komisario Palmu!
Screenplay
Tulipunainen kyyhkynen
Director
Tulipunainen kyyhkynen
Story
Komisario Palmun erehdys
Director
Komisario Palmun erehdys
Screenplay
Lasisydän
Director
Lasisydän
Writer
Lasisydän
Producer
Punainen viiva
Director
Punainen viiva
Screenplay
Syntipukki
Director
Syntipukki
Screenplay
Kuriton sukupolvi
Director
Elokuu
Director
Elokuu
Screenplay
Pastori Jussilainen
Director
Pastori Jussilainen
Screenplay
Isän vanha ja uusi
Director
Isän vanha ja uusi
Screenplay
Hilmanpäivät
Director
Hilmanpäivät
Screenplay
Sininen viikko
Director
Sininen viikko
Screenplay
Tyttö kuunsillalta
Director
Tyttö kuunsillalta
Screenplay
Varsovan laulu
Director
Varsovan laulu
Writer
Yö on pitkä
Writer
Radio tulee hulluksi
Director
Radio tulee hulluksi
Writer
Radio tekee murron
Director
Radio tekee murron
Writer
Lakeuksien lukko
Director
Lakeuksien lukko
Screenplay
Maija löytää sävelen
Director
Maija löytää sävelen
Screenplay
Professori Masa
Director
Isäntä soittaa hanuria
Director
Aaltoska orkaniseeraa
Assistant Director
Loviisa – Niskavuoren nuori emäntä
Property Master
Loviisa – Niskavuoren nuori emäntä
Location Manager
Loviisa – Niskavuoren nuori emäntä
Script Supervisor
Pikakäynnillä Helsingissä
Director
Helsinki - Pohjolan valkea kaupunki
Writer


ikwilfilmskijken © 2024