Jorma Nortimo

Geboortedatum:
01/20/1906
Geboorteplaats:
Helsinki, Finland:

Filmografie

Herra sotaministeri (1957)
als (uncredited)
Tyttö tuli taloon (1956)
als Director
Muhoksen Mimmi (1952)
als (uncredited)
Kuollut mies kummittelee (1952)
als Don José Gonzales
Rovaniemen markkinoilla (1951)
als Hannes 'Hanski' Ropponen
Sadan miekan mies (1951)
Katarina kaunis leski (1950)
als Wallin
Kalle-Kustaa Korkin seikkailut (1949)
als Valerius
Menneisyyden varjo (1946)
als Erkki Ranta
Matkalla seikkailuun (1945)
als Kristian Hellner
Kuollut mies vihastuu (1944)
als Barrio
Herra ja ylhäisyys (1944)
als adjutantti Silvio
Miehen kunnia (1943)
als Paul Barck
Neljä naista (1942)
als Secretary Veikkola
Perheen musta lammas (1941)
als Topi Leimu
Kulkurin valssi (1941)
als Eric
Lapatossu ja Vinski olympia-kuumeessa (1939)
als Urho Karhi
Takki ja liivit pois! (1939)
als (uncredited)
Halveksittu (1939)
als (uncredited)
Eteenpäin – elämään (1939)
als Dr. Stenius
Olenko minä tullut haaremiin (1938)
als Iivari Alhola (uncredited)
Tulitikkuja lainaamassa (1938)
Kuriton sukupolvi (1937)
als (uncredited)
Lapatossu (1937)
als Heikki Heloheimo
Kuin uni ja varjo (1937)
als Yrjö
Asessorin naishuolet (1937)
als Veikko Pajukivi
Pohjalaisia (1936)
als Antti Hanka
Kaikenlaisia vieraita (1936)
als Erkki Horma
Onnenpotku (1936)
als A. Korppi
Kahden tanssin välillä (1930)
als (uncredited)


ikwilfilmskijken © 2024