Eino Salmi

Filmografie

Nuoruus sumussa (1946)
als (uncredited)
Nokea ja kultaa (1945)
als (uncredited)
Sylvi (1944)
als (uncredited)
Nainen on valttia (1944)
als Theatre Treasurer
Vaivaisukon morsian (1944)
als (uncredited)
Suomisen taiteilijat (1943)
als Tiukka (uncredited)
Synnitön lankeemus (1943)
als (uncredited)
Valkoiset ruusut (1943)
als (uncredited)
Tuomari Martta (1943)
als (uncredited)
Tyttö astuu elämään (1943)
als (uncredited)
Katariina ja Munkkiniemen kreivi (1943)
als (uncredited)
August järjestää kaiken (1942)
als Kaakamo
Jos oisi valtaa… (1941)
als (uncredited)
Kulkurin valssi (1941)
als (uncredited)
Yövartija vain… (1940)
als (uncredited)
SF-paraati (1940)
als (uncredited)
Lapatossu ja Vinski olympia-kuumeessa (1939)
als (uncredited)
Takki ja liivit pois! (1939)
als (uncredited)
Helmikuun manifesti (1939)
als (uncredited)

Productie

Ballaadi
Location Manager
Vaivaisukon morsian
Location Manager
Nuoria ihmisiä
Location Manager
Tuomari Martta
Location Manager
August järjestää kaiken
Location Manager
Uuteen elämään
Location Manager
Onnellinen ministeri
Assistant Location Manager
Täysosuma
Location Manager
Jos oisi valtaa…
Assistant Location Manager
Yövartija vain…
Location Manager
SF-paraati
Assistant Location Manager
SF-paraati
Grip
Lapatossu ja Vinski olympia-kuumeessa
Location Manager
Takki ja liivit pois!
Location Manager
Eteenpäin – elämään
Assistant Location Manager


ikwilfilmskijken © 2024