Vilho Kekkonen

Geboortedatum:
06/02/1896

Filmografie

Tähdet kertovat, komisario Palmu (1962)
als Fredrik Nordberg
Naiset, jotka minulle annoit (1962)
als (uncredited)
Hän varasti elämän (1962)
als (uncredited)
"Ei se mitään!" sanoi Eemeli (1962)
als (uncredited)
Pikku suorasuu (1962)
Taikayö (1954)
als (uncredited)
Hilja – maitotyttö (1953)
als (uncredited)
Senni ja Savon sulttaani (1953)
als (uncredited)
Pekka Puupää kesälaitumilla (1953)
als (uncredited)
Ylijäämänainen (1951)
als Tanssiva mies häissä (uncredited)
Ihmiset suviyössä (1948)
als "gentlemanly" man in Mettälä
Suomisen Olli rakastuu (1944)
als (uncredited)
Anja tule kotiin (1944)
als (uncredited)
Miesmalli (1944)
als (uncredited)
Sylvi (1944)
als (uncredited)
Nainen on valttia (1944)
als Radio Worker (uncredited)
Suurin voitto (1944)
als (uncredited)
Suomisen taiteilijat (1943)
als (uncredited)
Hevoshuijari (1943)
als (uncredited)
Katariina ja Munkkiniemen kreivi (1943)
als (uncredited)
Niin se on, poijaat! (1942)
als (uncredited)
Onni pyörii (1942)
als (uncredited)

Productie

Sylvi
Location Manager
Suomisen taiteilijat
Location Manager
Hevoshuijari
Location Manager
Nuoria ihmisiä
Location Manager
Katariina ja Munkkiniemen kreivi
Location Manager
Niin se on, poijaat!
Location Manager


ikwilfilmskijken © 2024