Clémentine Poidatz

Geboortedatum:
06/19/1981
Geboorteplaats:
Paris, France:

Filmografie

Ronde de nuit (2020)
als Anne
Les goûts et les couleurs (2018)
als Géraldine
Housewife (2017)
als Holly O'Hara
Shut In (2016)
als Lucy
Vendeur (2016)
als Karole
La fille bionique (2015)
als La Fille
Madeleine et les deux Apaches (2014)
als Louise Brooks
El Turrrf (2013)
als Clémentine
Mains Armées (2012)
als Nathalie
Les Robins des pauvres (2011)
als Selma
French Exchange (2011)
als Camille
Yoshido (Les autres vies) (2010)
als Mathilde
Hello Goodbye (2008)
als Gladys
La Frontière de l'aube (2008)
als Ève
Les Enfants d'Orion (2008)
als Lou
Je crois que je l'aime (2007)
als Marina
Marie Antoinette (2006)
als Comtesse de Provence
Les Amants réguliers (2005)


ikwilfilmskijken © 2021