Junko Minagawa

Geboortedatum:
11/22/1975
Geboorteplaats:
Tsuchiura, Ibaraki Prefecture, Japan:

Filmografie

ARIA The BENEDIZIONE (2021)
als Akira E. Ferrari (voice)
リョーマ! 新生劇場版テニスの王子様 (2021)
als Ryoma Echizen (voice)
ARIA The CREPUSCOLO (2021)
als Akira E. Ferrari (voice)
劇場版 美少女戦士セーラームーンEternal 後編 (2021)
als Haruka Tenoh / Sailor Uranus (voice)
劇場版 美少女戦士セーラームーンEternal 前編 (2021)
als Haruka Tenoh / Sailor Uranus (voice)
映画ドラえもん のび太の月面探査記 (2019)
als Luka
いたずら魔女と眠らない街 (2017)
als Emma Wattstone (voice)
映画キラキラ☆プリキュアアラモード パリッと!想い出のミルフィーユ! (2017)
als Pikario
コードギアス 反逆のルルーシュⅠ 興道 (2017)
als Cornelia Li Britannia
ARIA The AVVENIRE (2015)
als Akira E. Ferrari
アベンジャーズ コンフィデンシャル:ブラック・ウィドウ & パニッシャー (2014)
als Maria Hill (voice)
アイアンマン:ライズ・オブ・テクノヴォア (2013)
als Maria Hill (voice)
劇場版テニスの王子様 英国式庭球城決戦! (2011)
als Ryôma Echizen
苺ましまろencore (2009)
als Sasazuka (voice)
Ice (2008)
als Hitomi Landsknecht
ストレンヂア -無皇刃譚- (2007)
als Mu-You (voice)
アリア ジ オーブイエー ~アリエッタ~ (2007)
als Akira E. Ferrari (voice)
苺ましまろ OVA (2007)
als Sasazuka (voice)
テニスの王子様 跡部からの贈り物〜君に捧げるテニプリ祭り〜. (2005)
als Ryōma Echizen (voice)
テニスの王子様 二人のサムライ The First Game (2005)
als Ryoma Echizen
テニスの王子: 存続山の日 (2002)
als Ryōma Echizen (voice)
ときめきメモリアルスーパーライブ (2002)
als Serika Shinjou


ikwilfilmskijken © 2022