Julia Hummer

Geboortedatum:
04/24/1980
Geboorteplaats:
Hagen, Germany:

Filmografie

Servus Papa, See You in Hell (2022)
als Sophie
90% (2020)
als Camille
DJ Punk – Der Fotograf Daniel Josefsohn (2018)
als Self - Actress
Henry (2015)
als Mrs. Schmidt
Top Girl oder la déformation professionnelle (2015)
als Helena
Teenage (2013)
als German Girl (voice)
Im Alter von Ellen (2010)
als Rebecca
Carlos (2010)
als Gabriele Kröcher-Tiedemann ('Nada')
Gespenster (2005)
als Nina
Stadt als Beute (2005)
als Babe
Eierdiebe (2004)
als Susanne
Northern Star (2003)
als Anke
Weil ich gut bin! (2002)
als Svetlana
99€ Films (2001)
Honolulu (2001)
als Julia
Heidi M. (2001)
als Annabel
Die innere Sicherheit (2001)
als Jeanne
Crazy (2000)
als Marie
Absolute Giganten (1999)
als Telsa


ikwilfilmskijken © 2024