Edvin Kajanne

Geboortedatum:
04/26/1883
Geboorteplaats:
Kuopio, Finland:

Filmografie

Risti ja liekki (1957)
Kukonlaulusta kukonlauluun (1955)
als (uncredited)
Taikayö (1954)
als (uncredited)
Varsovan laulu (1953)
als Helander (uncredited)
Niskavuoren Heta (1952)
als (uncredited)
Valkoinen peura (1952)
als Reindeer Herder (uncredited)
Tervetuloa aamukahville eli tottako toinenkin puoli? (1952)
als (uncredited)
Mitäs me taiteilijat (1952)
als (uncredited)
Radio tekee murron (1951)
als Aukusti (uncredited)
Tanssi yli hautojen (1950)
als Tengström
Maija löytää sävelen (1950)
als (uncredited)
Professori Masa (1949)
als (uncredited)
Katupeilin takana (1949)
als (uncredited)
Serenaadiluutnantti (1949)
als (uncredited)
Laitakaupungin laulu (1948)
als (uncredited)
Haaviston Leeni (1948)
als (uncredited)
Särkelä itte (1947)
als (uncredited)
Pikku-Matti maailmalla (1947)
als (uncredited)
Kultamitalivaimo (1947)
als (uncredited)
Kirkastuva sävel (1946)
als (uncredited)
En ole kreivitär (1945)
als (uncredited)
Anna Liisa (1945)
Ristikon varjossa (1945)
als (uncredited)
Sylvi (1944)
als (uncredited)
Suurin voitto (1944)
als (uncredited)
Ballaadi (1944)
als P.V. Florin
Suomisen taiteilijat (1943)
als Kajanne (uncredited)
Valkoiset ruusut (1943)
als (uncredited)
Tuomari Martta (1943)
als (uncredited)
Katariina ja Munkkiniemen kreivi (1943)
als (uncredited)
Rantasuon raatajat (1942)
als (uncredited)
Suomisen Ollin tempaus (1942)
Avioliittoyhtiö (1942)
als (uncredited)
Onni pyörii (1942)
als (uncredited)


ikwilfilmskijken © 2024