Junie Astor

Geboortedatum:
12/21/1911
Geboorteplaats:
Marseille, Bouches-du-Rhône, France:

Filmografie

Joë Caligula - Du suif chez les dabes (1969)
als Gangster's wife
L'homme de l'Interpol (1966)
Cadavres en vacances (1963)
als Madame Lever
Interpol contre X (1960)
Business (1960)
als Lawyer
Les Violents (1958)
als Irène Raalten
Isabelle a peur des hommes (1957)
als Béatrice, mère d'Isabelle
La peau de l'ours (1957)
Les Truands (1956)
als Ginette
Boîte de nuit (1951)
als Evelyne
Coupable? (1951)
La Belle Image (1951)
als La Sarrazine
Un certain monsieur (1950)
als Edmée Lamour / Augustine
La Souricière (1950)
als Simone Lesourd
Du Guesclin (1949)
als Tiphaine Raguenel
L'échafaud peut attendre (1949)
als Maître Fontanie, lawyer
Piège à hommes (1949)
Triple enquête (1948)
als Madame Robert
La Dame d'onze heures (1948)
als Hélène Tassin
Cargaison clandestine (1947)
als Mme Mendoza
L'Homme de la nuit (1947)
Les beaux jours du roi Murat (1947)
als Queen Caroline
L'Invité de la onzième heure (1945)
als Isabelle Bourgoin
L'Éternel Retour (1943)
als Nathalie la brune
Patrouille blanche (1942)
Fromont jeune et Risler aîné (1941)
Tutto per la donna (1940)
als Elsa Ducrò
Battement de cœur (1940)
als La comtesse Florence d'Argay - l'ambassadrice
Quartier Latin (1939)
als Flossie
Deuxième bureau contre kommandantur (1939)
als Madame Lecoeur
Entente cordiale (1939)
als Une actrice
Petite peste (1939)
als Georgette Rousson
Noix de coco (1939)
als Colette Ventadour
Adrienne Lecouvreur (1938)
Monsieur Breloque a disparu (1938)
als Francine
Passeurs d'hommes (1937)
als Elisabeth Nelissen
Police mondaine (1937)
als Lucienne Réville
La Bête aux sept manteaux (1937)
Le Coupable (1937)
als Louise Donadieu
Les Bas-fonds (1936)
als Natacha, la sœur de Vassilissa
Au service du Tsar (1936)
als Lucie Leroy
27, rue de la Paix (1936)
als Olly
Joli monde (1936)
Club de femmes (1936)
als Hélène - la standardiste
Train de plaisir (1936)
als Florist
Toi, c'est moi (1936)
als Viviane
Stradivarius (1935)
Tovaritch (1935)
Adémaï aviateur (1934)
als Marguerite
Étienne (1933)
D'amour et d'eau fraîche (1933)


ikwilfilmskijken © 2024