Dany Robin

Geboortedatum:
04/14/1927
Geboorteplaats:
Clamart, Hauts-de-Seine, Île-de-France, France:

Filmografie

Topaz (1969)
als Nicole Devereaux
The Best House in London (1969)
als Babette
Carry On Don't Lose Your Head (1966)
als Jacqueline
La corde au cou (1965)
Sursis pour un espion (1965)
Comment trouvez-vous ma sœur ? (1964)
als Martine Jolivet
Follow the Boys (1963)
als Michele
Mandrin met le feu aux poudres (1962)
als Baroness d'Escourt
Mandrin, bandit gentilhomme (1962)
als la baronne d'Escourt
Les Mystères de Paris (1962)
als Irène
Conduite à gauche (1962)
als Catherine
Waltz of the Toreadors (1962)
als Ghislaine
Les Parisiennes (1962)
als Antonia (segment "Antonia")
Amours célèbres (1961)
als Mme de Monaco
La Française et l'Amour (1960)
als Nicole Perret, l'épouse frivole (L'Adultère)
Scheidungsgrund: Liebe (1960)
als Marylin
Le Secret du chevalier d'Éon (1959)
als la comtesse De Monval, l'envoyée spéciale du Roi Louis XV
Les dragueurs (1959)
als Denise
Suivez-moi jeune homme (1958)
als Françoise
Mimi Pinson (1958)
als Mimi Pinson
L'École des cocottes (1958)
als Ginette Masson
Quand sonnera midi (1958)
als Christine Dumartin
C'est la faute d'Adam (1958)
als Eléonore 'Nora' de Savigny
Le Coin tranquille (1957)
als Danielle
Bonsoir Paris (1956)
als Annick Bernier
C'est arrivé à Aden... (1956)
als Albine
Paris canaille (1956)
als Penny Benson
Frou-Frou (1955)
als Antoinette Dubois dite « Frou Frou »
Napoléon (1955)
als Désirée Clary
Escale à Orly (1955)
als Michèle Tellier dite 'Baby Face'
Cadet Rousselle (1954)
als Violetta Carlino
Les Révoltés de Lomanach (1954)
als Monique de Lomanach
Tempi nostri - Zibaldone n. 2 (1954)
als L'innamorata
Un acte d'amour (1953)
als Lise Gudayec
Julietta (1953)
als Julietta Valendor
Les amants de minuit (1953)
als Françoise Letanneur
Elle et moi (1952)
als Juliette Capulet
La Fête à Henriette (1952)
als Henriette
Jupiter (1952)
als Yvette Cornet
Une histoire d'amour (1951)
als Catherine Mareuil
Deux sous de violettes (1951)
als Thérèse Desforges, la vendeuse de fleurs
Le Plus Joli Péché du monde (1951)
als Zoé
La Soif des hommes (1950)
als Julie
Au p'tit zouave (1950)
als Hélène
La Voyageuse inattendue (1950)
als Dany
La passagère (1949)
als Nicole Vernier
Les amoureux sont seuls au monde (1948)
als Monelle Picart, la jeune pianiste
Une jeune fille savait (1948)
als Corinne
L'Éventail (1947)
als Martine
Le silence est d'or (1947)
als Lucette
Six heures à perdre (1947)
als Rosy
Le destin s'amuse (1946)
als Gabrielle
Les Portes de la nuit (1946)
als Étiennette
Lunegarde (1946)
als Martine


ikwilfilmskijken © 2024