Angus Macfadyen

Geboortedatum:
09/21/1963
Geboorteplaats:
Glasgow, Scotland, UK:

Filmografie

강철비 2: 정상회담 (2020)
3022 (2019)
als Dr. Richard Valin
Robert the Bruce (2019)
als Robert The Bruce
Purge of Kingdoms (2019)
als Barbo
Buck Run (2019)
als Angus Ford
Alive (2018)
als The Man
F.R.E.D.I. (2018)
als Grant
She Rises (2017)
als Conor
The Lost City of Z (2016)
als James Murray
Macbeth Unhinged (2016)
als Macbeth
H4 (2014)
als Sir John Falstaff
Taken by Grace (2013)
als Lucas Blackstone
Copperhead (2013)
als Jee Hagadorn
Assassins Run (2013)
als Richard
Sugar (2013)
als Uncle Gene
Hirokin (2012)
als Moss
We Bought a Zoo (2011)
als Peter MacCready
Pound of Flesh (2010)
als Detective Patrick Kelly
Shadowheart (2009)
als Will Tunney
Saw V (2008)
als Jeff (archive footage)
San Saba (2008)
als Bud
Clean Break (2008)
als Matt McKay
Impulse (2008)
als Jonathan Dennison / Simon Phillips
Tales of William Wallace (2007)
als Himself
Saw IV (2007)
als Jeff Denlon
Redline (2007)
als Michael
.45 (2006)
als Big Al
Saw III (2006)
als Jeff Reinhart
The Pleasure Drivers (2006)
als Bill Plummer
Fatwa (2006)
als Bobby
The Virgin of Juarez (2006)
als Patrick Nunzio
Shooting Gallery (2005)
als Tenderloin Tony
Murder on the Yellow Brick Road (2005)
als Michael Alberts
Spartacus (2004)
als Marcus Crassus
Equilibrium (2002)
als Dupont
Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood (2002)
als Connor McGill
Styx (2001)
als Mike
A Woman's a Helluva Thing (TV) (2001)
als Houston Blackett
Second Skin (2000)
als Sam Kane
Mel Gibson's 'Braveheart': A Filmmaker's Passion (2000)
als Self
Titus (1999)
als Lucius
Cradle Will Rock (1999)
als Orson Welles
Facade (1999)
als Frederic Colbert
Lani Loa: The Passage (1998)
als Turner
The Rat Pack (1998)
als Peter Lawford
Joseph's Gift (1998)
als Carl
Snide and Prejudice (1997)
als Adolf Hitler
Warriors of Virtue (1997)
als Komodo
The Brylcreem Boys (1996)
als Rudolph von Stegenbek
Braveheart (1995)
als Robert the Bruce
Two Golden Balls (1994)
15: The Life and Death of Philip Knight (1993)
als David McBride
The Lost Language of Cranes (1992)
als Philip Benjamin

Productie

Robert the Bruce
Producer
Robert the Bruce
Writer
She Rises
Screenplay
She Rises
Story
She Rises
Writer
Macbeth Unhinged
Director


ikwilfilmskijken © 2020