Kaarlo Aavajoki

Geboortedatum:
12/26/1907

Filmografie

Kuisma ja Helinä (1951)
als Korpela's host
Katarina kaunis leski (1950)
Tanssi yli hautojen (1950)
als (uncredited)
Pimeänpirtin hävitys (1947)
als Kalle Aukustinpoika
"Minä elän" (1946)
als Erik Juhana Stenvall
Valkoisen neilikan velho (1945)
als Romsu
Kolmastoista koputus (1945)
als Grisu
Kartanon naiset (1944)
als Aarne Mustonen
Dynamiittityttö (1944)
als Unski
Kirkastettu sydän (1943)
als Prisoner of war
Seitsemän veljestä (1939)
als (uncredited)


ikwilfilmskijken © 2024