Ruby Wong Cheuk-Ling

Geboortedatum:
07/04/1979
Geboorteplaats:
Hong Kong, China:

Filmografie

Infernal Mission (2004)
甘田一豪宅謀殺案 (2003)
PTU (2003)
als Insp. Leigh Cheng
奇逢敵手 (2003)
als Poon's Girlfriend
西貢的童話 (2003)
als June
當男人變成女人 (2002)
als Ruby
變臉迷情 (2002)
als Mei
怪獸學園 (2002)
als Md Wong
暗戰 2 (2001)
als Madam
廢柴同盟 (2001)
als Hidy
走投有路 (2001)
als Ching
重装警察 (2001)
als Don's girlfriend
遠走高飛 (2001)
鬼同你玩 (2000)
als Carmen
鎗王 (2000)
als Colleen
Anna and the King (1999)
als Lady of Court No.4
舞廳 (1999)
暗戰 (1999)
als Head of Interpol
再見阿郎 (1999)
als Judy Lin
非常突然 (1998)
als Macy
四月四日 (1997)
愛您愛到殺死您 (1997)
一個字頭的誕生 (1997)
十萬火急 (1997)
als Madam Lo Ka Wai
無味神探 (1995)
als Bartender
重案實錄紙醉金迷 (1994)
流氓差婆 (1989)
霸王女福星 (1988)
殺之戀 (1988)
龍虎智多星 (1988)
als Model
胭脂扣 (1987)
als Courtesan
龍在江湖 (1986)


ikwilfilmskijken © 2024