Georg Malmstén

Geboortedatum:
06/27/1902
Geboorteplaats:
Helsinki, Finland:

Filmografie

Asessorin naishuolet (1958)
als Performer on Television (uncredited)
Jees, olympialaiset, sanoi Ryhmy (1952)
als estraditaiteilija
SF-paraati (1940)
als (uncredited)
Syntipukki (1935)
als (uncredited)
Meidän poikamme ilmassa – me maassa (1934)
als (uncredited)
Herrat täysihoidossa (1933)
als Reino Kiljunen
Ne 45000 (1933)
als Jyrki
Voi meitä! Anoppi tulee (1933)
als Martti Lepola
Meidän poikamme merellä (1933)
als Pekka Kuusisto

Productie

Jees, olympialaiset, sanoi Ryhmy
Original Music Composer
Niin se on, poijaat!
Original Music Composer
Avioliittoyhtiö
Original Music Composer
SF-paraati
Original Music Composer
Syntipukki
Original Music Composer
Herrat täysihoidossa
Writer
Herrat täysihoidossa
Original Music Composer
Pikku myyjätär
Director
Pikku myyjätär
Screenplay
Pikku myyjätär
Music
Voi meitä! Anoppi tulee
Original Music Composer
Meidän poikamme merellä
Original Music Composer
Päikese lapsed
Music


ikwilfilmskijken © 2024