Michèle Girardon

Geboortedatum:
08/09/1938
Geboorteplaats:
Lyon, France:

Filmografie

Nema aviona za Zagreb (2012)
als Woman at Zurich Airport
Mais qui donc m'a fait ce bébé ? (1971)
Les Petites Filles Modèles (1971)
als Countess of Fleurville
Alyse et Chloé (1970)
als Chloé
Vendo cara la pelle (1968)
als Georgiana
Drôle de jeu (1968)
als Chloé
Tendre voyou (1966)
als L'étrangère du Ritz
Rose rosse per Angelica (1966)
als Antoinette La Fleche
L'heure de la vérité (1965)
als Chérie
Die Pyramide des Sonnengottes (1965)
als Josefa
Der Schatz der Azteken (1965)
als Josefa
Il magnifico cornuto (1964)
als Cristiana
Anthar l'invincibile (1964)
als Princess Soraya
Françoise ou La Vie conjugale (1964)
als Patricia
Jean-Marc ou La Vie conjugale (1964)
als Patricia
Vacances portugaises (1963)
als Geneviève
La máscara de Scaramouche (1963)
als Diana - Souchil's ward
Virginie (1962)
Hatari! (1962)
als Brandy de la Court
Le Signe du Lion (1962)
als Dominique Laurent
L'Orgueil (1962)
als Héloïse
Les Sept Péchés capitaux (1962)
als Héloïse - la maîtresse (segment "L'orgueuil")
La Boulangère de Monceau (1962)
als Sylvie
L'ammutinamento (1961)
als Anna
La Proie pour l'ombre (1961)
als Anita
Il principe fusto (1960)
als Susan Burton
Vous n'avez rien à déclarer ? (1959)
als Paulette Dupont
Vive les vacances (1958)
Les Amants (1958)
als La secrétaire
La Mort en ce jardin (1956)
als María Castin


ikwilfilmskijken © 2024