Jean-Paul Moulinot

Geboortedatum:
06/30/1912
Geboorteplaats:
Nice, Alpes-Maritimes, Procence-Alpes-Côte d'Azur, France:

Filmografie

Svarta fåglar (1983)
als Simone's Father
Lorsque l'enfant parait (1982)
als M. Jacquet, père
La Dame de chez Maxim (1981)
als l'Abbé
Mado (1976)
L'affaire Dominici (1973)
als Medical examiner
L'âne de Zigliara (1971)
Mourir d'aimer (1971)
als M. Guénot
Lost Command (1966)
als DeGuyot
Le roi Lear (1965)
als le Comte de Gloucester
Les Fourberies de Scapin (1965)
Behold a Pale Horse (1964)
als Father Esteban
Nick Carter va tout casser (1964)
als Didier Formentaire
Mort, où est ta victoire? (1964)
als Belignat
Le Feu follet (1963)
als Dr. La Barbinais
OSS 117 se déchaîne (1963)
Amour de poche (1957)
als Cahuzac
Monsieur Taxi (1952)
als L'homme 'accroché' en voiture (as J.P. Moulinot)
Nous sommes tous des assassins (1952)
als Le directeur de la Santé
L'Étrange Mme X (1951)
als butler


ikwilfilmskijken © 2021