Jacques Sereys

Geboortedatum:
06/02/1928
Geboorteplaats:
Saint-Maurice, Val-de-Marne, France:

Filmografie

Frère & sœur (2012)
als Félix Cellini
Disco (2008)
als monsieur Navarre
L'Heure zéro (2007)
als Me Charles Trevoz
Chouchou (2003)
als Le père de Stanislas
La chanson du maçon (2002)
als Rudy
The Adventures of Young Indiana Jones: Oganga, The Giver and Taker of Life (1999)
als Col. Mathieu
Le Bossu (1997)
als Baron of Caylus
Comme des rois (1997)
als Monsieur Botteret
La serva amorosa (1996)
als Ottavio
La Comédie-Française ou L'amour joué (1996)
als Self
Le Hussard sur le toit (1995)
als The old man
La vie de Galilée (1992)
als Le cardinal inquisiteur
L'Opération Corned Beef (1991)
als Le ministre de la Défense
Lacenaire (1990)
als Pertuizet
Le bal du gouverneur (1990)
als Governor
La Petite Amie (1988)
als Benoît
L'Addition (1984)
als Prison Director
Le bon Plaisir (1984)
als Le ministre des Affaires étrangères
La Dame de chez Maxim (1981)
als Varlin
La Faute (1980)
als Maître Vinci
Nina (1979)
als Gérard
I… comme Icare (1979)
als Richard Mallory
Le Mors aux dents (1979)
als Poinsot-Dubreuil
Une Histoire Simple (1978)
als Charles
Les femmes savantes (1978)
als Vadius
L'État sauvage (1978)
als Premier Ministre
Appelez-moi maître (1977)
als Robert
Le gang (1977)
als The prefect
Le Pirate (1976)
als M. Roussel
Ah! La police de Papa (1975)
als Albert Landier
Le Souffle au cœur (1971)
als Doctor
La Chamade (1968)
als Johnny
Le Feu follet (1963)
als Cyrille Lavaud
Les Démons de minuit (1961)

Productie

Le Pirate
Stage Director
L'or et la paille
Stage Director
Le bonheur des autres
Stage Director


ikwilfilmskijken © 2023