Teresa Mak Ka-Kei

Geboortedatum:
08/01/1975
Geboorteplaats:
Hong Kong, China:

Filmografie

牡丹令 (2024)
白龙马之逆天之龙 (2022)
als Queen Mother of the West
喜歡妳是妳 (2021)
鬼同你住 (2021)
als Wai Yee
夜伴情人 (2018)
初戀日記:賤男蜜擾 (2017)
骨妹 (2017)
als Gigi
兄弟之义字当头 (2017)
一根神棍 (2016)
幸運是我 (2016)
鴨王2 (2016)
als Yi Tung / madam
股神 (2015)
逃学英雄2015 (2015)
鬼厲魂 (2006)
絕世好妻 (2006)
鬼妹 (2005)
Infernal Mission (2004)
精裝追女仔2004 (2004)
als Cool Lady
辣妹夢幻組 (2004)
倩女失魂 (2004)
任務待續 (2004)
後天殺人狂 (2004)
新紮師姐之百分百型警 (2004)
大丈夫 (2003)
als San
毀屍滅跡 (2003)
偷窺無罪之誘人犯罪 (2003)
九龍的天空之墮落街 (2003)
夜間管理員 (2003)
狂蟒凶靈 (2003)
als Candy
幽靈人間III:鬼話連篇 (2003)
午夜出租 (2003)
強姦5:广告诱惑 (2003)
als Yvonne
新紮師姐 (2003)
als Mak Lin
新紮師姐之不安全地帶 (2003)
極樂酷刑 (2003)
als Lau Jing
情迷個半月 (2002)
als Rose Ng
陰陽路十七之監房有鬼 (2002)
als Ng Mei-Ho
偷窺無罪 (2002)
als Kwai Fung-Ming
陰陽路十一之撩鬼攞命 (2001)
als Lan Sau Wan
發電悄嬌娃 (2001)
als Mary
15歲半 (2001)
als Kit
絕色神偷 (2001)
als Goldfish
有情飲水飽 (2001)
我在監獄的日子 (2000)
讓我勝出一次 (2000)
流氓特警 (2000)
古惑仔激情篇之洪興大飛哥 (1999)
als Kei
屍氣逼人 (1999)
als Kate
水滸傳之英雄好色 (1999)
als Daughter of Senior Official
龍虎兄弟 (1999)
小心警察 (1999)
行運秘笈 (1998)
戇豆豆追女仔 (1998)
als Kaki
野性任務 (1998)
破繭少年 (1998)
情與義 (1998)
超級無敵追女仔2之狗仔雄心 (1997)
迷失樂園 (1997)
聊齋艷譚之幽媾 (1997)
als Holy Madam
西廂艷譚 (1997)
als Chunto
精裝難兄難弟 (1997)
als Woman in Bathtub
超級無敵追女仔 (1997)
陰陽路 (1997)
als JoJo
呢個乜野場 (1997)
龍虎砵蘭街 (1996)
als Shan
古惑女之決戰江湖 (1996)
als Little Star
冒险游戏 (1995)
als Gucci
富貴人間 (1995)
als Tai Yip's lover
先洗未來錢 (1994)
人魚傳說 (1994)
als Princess/Kiki
男兒當入樽 (1994)
als Tin K K
神龙赌圣之旗开得胜 (1994)
als Scarlet Pimpernel
凶穴來風
人蛇慾血戰之與蛇共舞


ikwilfilmskijken © 2024