John Tench

Geboorteplaats:
Madison, Wisconsin, USA:

Filmografie

Cascade (2023)
als Grizz
Bones of Crows (2023)
als Trueman Quinn
Here for Blood (2022)
als Dusty
Die in a Gunfight (2021)
als Echo
Hero Dog: The Journey Home (2021)
als Captain Walker
Kitty Mammas (2020)
als Mark
Dreams (2019)
als Det. Jack Richards
Robbery (2018)
als Jim
Christmas Inheritance (2017)
als Baxter
Joseph and Mary (2016)
als Surly Publican
Standoff (2016)
als Roger
Let's Rap (2015)
als Franco St. Clair
88 (2015)
als Roy
Gaybasher (2014)
als Merrick
Against the Wild (2013)
als Captain Walker
Christmas with Tucker (2013)
als Tom Turner
The Colony (2013)
als Viktor
Cyber Seduction (2012)
als Walker
In the Name of the King 2: Two Worlds (2011)
als Dark One Lord
Comforting Skin (2011)
als Tattoo Artist
Repeaters (2011)
als Mr. Weeks
Matty Hanson and the Invisibility Ray (2011)
als Eddie Skinner
Goodnight for Justice (2011)
als Bartender
The Stranger (2010)
als Bartender
Icarus (2010)
als Sergei
Tooth Fairy (2010)
als Inmate
Angel and the Badman (2009)
als Hondo
Dead Hooker in a Trunk (2009)
als Cowboy Pimp
Watchmen (2009)
als Knot Top Gang Member
Blonde and Blonder (2008)
als Ed Gates
BloodRayne II: Deliverance (2007)
als Moffat
Love Notes (2007)
als The Manager
Alien Agent (2007)
als C.C.
Shooter (2007)
als Motel Owner
Air Buddies (2006)
als Biker #1
The Perfect Suspect (2006)
als Curry
The Secrets of Comfort House (2006)
als Carl
The Suspect (2006)
als Doug Zwick
Presumed Dead (2006)
als Tyson
Augusta, Gone (2006)
als Ted
Brokeback Mountain (2005)
als Roughneck #2
Premonition (2005)
als Goran
Within (2005)
als Travis
The Life (2004)
als Man
The Winning Season (2004)
als Cap Clarke
Black Point (2002)
als Kevin
The Operative (2001)
als Norvid
Backroads (2000)
als Guy Lachaud
Grizzly Falls (1999)
als Wes
The Ticket (1997)
als Chuck
The Prisoner of Zenda, Inc. (1996)
als Leon
Carpool (1996)
als Jerry
Johnny Shortwave (1996)
als The Photographer
Dead Ahead (1996)
als Anthony
Cyberjack (1995)
als Shreck
Power of Attorney (1995)
als Carlos
Deadly Vows (1994)
Beyond Suspicion (1994)
als Sal
Heritage Minutes: Nitro (1993)
als Cochrane
Landslide (1992)
als Dr. Susskind
Christmas on Division Street (1991)
als Grimes
If Looks Could Kill (1991)
als Cell Guard
Dead Certain (1991)
als MacLaughin
Home for Christmas (1990)
als Mugger
Outcast (1990)
als Henry
Straight Line (1989)
als George
Niagara Strip (1989)
als Larabee
The Understudy: Graveyard Shift II (1988)
als Transit
City in Panic (1987)
als Tony
Virgin Paradise (1987)
als Norbett
The Darkside (1987)
als Sully
Race to Midnight (1986)
The Bounce
als Casper


ikwilfilmskijken © 2024