Angelo Infanti

Geboortedatum:
02/16/1939
Geboorteplaats:
Zagarolo, Lazio, Italy:

Filmografie

Il était une fois Sergio Leone (2014)
als Self
Prigioniero di un segreto (2010)
als Mario Cinè
Letters to Juliet (2010)
als Chess Playing Lorenzo
Ex (2009)
als Padre di Elisa
Il seme della discordia (2008)
als il padre di Veronica
Il punto rosso (2007)
als Burattinaio
Der Todestunnel - Nur die Wahrheit zählt (2005)
als Luca Scardi, Vater
Padre Speranza (2005)
als Guido Fonseca
Ilaria Alpi - Il più crudele dei giorni (2003)
als Marocchino
Nid de guêpes (2002)
als Abedin Nexhep
Diapason (2001)
als Marcello
David (1997)
als Ahimelech
High Risk (1993)
als Sjberg
La scorta (1993)
als Giudice Luigi Barresi
Netchaïev est de retour (1991)
als Joseph
Sottozero (1987)
als Antonio
L'estate sta finendo (1987)
als Antonio Bonomini, Giuliana's father
Il cugino americano (1986)
als Romano
L'Inchiesta (1986)
als Trifone
Una spina nel cuore (1986)
als Roberto Dionisotti
The Assisi Underground (1985)
als Giorgio Kropf
Vediamoci chiaro (1984)
als Gianluca
The Black Stallion Returns (1983)
als Raj's Father
Storia di Piera (1983)
als Tito / Giasone
The Scarlet and the Black (1983)
als Father Morosini
Attila flagello di Dio (1982)
als Fusco Cornelio
In viaggio con papà (1982)
als Gianni
Borotalco (1982)
als Manuel Fantoni
La belva dalla calda pelle (1982)
als Falk
The Godfather 1901–1959: The Complete Epic (1981)
als Fabrizio
Bianco, rosso e Verdone (1981)
als Raoul
Savage Breed (1980)
als Carlo Esposito
Piedone d'Egitto (1980)
als Hassan
Ammazzare il tempo (1979)
John Travolto... da un insolito destino (1979)
als Raoul
The Squeeze (1978)
als Inspector
Poliziotto sprint (1977)
als Jean-Paul Dossena / il Nizzardo
Il corsaro nero (1976)
als Capitano Morgan
Emanuelle nera n. 2 (1976)
als Dr. Paul
Ab morgen sind wir reich und ehrlich (1976)
als Nino Andreotti
Il soldato di ventura (1976)
als Graziano d'Asti
Emanuelle nera (1975)
als Gianni Danieli
The Count of Monte-Cristo (1975)
als Jacopo
La casa della paura (1974)
als Frank Grant
Macrò (1974)
Le guerriere dal seno nudo (1973)
als Theseus
Piedone lo sbirro (1973)
als Ferdinando Scarano
Les Hommes (1973)
als Ange Leoni
The Godfather (1972)
als Fabrizio - Sicilian Sequence
Questa specie d'amore (1972)
als Bernardo
The Valachi Papers (1972)
als Lucky Luciano
Bello, onesto, emigrato Australia sposerebbe compaesana illibata (1971)
als protettore
Le Mans (1971)
als Lugo Abratte
Io non vedo, tu non parli, lui non sente (1971)
als Claude Parmentier
Le juge (1971)
als Buck Carson
A Man Called Sledge (1970)
als Prisoner (uncredited)
Fragment of Fear (1970)
als Bruno
La Rupture (1970)
als Dr. Blanchard
La Peau de Torpédo (1970)
als Jean / Gianni
Violentata sulla sabbia (1969)
The Appointment (1969)
Le 10 meraviglie dell'amore (1969)
als Pericle
Silvia e l'amore (1968)
als Pierre
Gungala la pantera nuda (1968)
als Morton
Amore o qualcosa del genere (1968)
als Bruno
Tiffany Memorandum (1967)
als Pedro Almereyda / Max Schulz
Ballata per un pistolero (1967)
als Blackie
Ischia operazione amore (1966)
als Peppiniello
Cuatro dólares de venganza (1966)
als Barry Haller
New York chiama Superdrago (1966)
als (uncredited)
Le Belle Famiglie (1964)
als Francesco


ikwilfilmskijken © 2024