Marcelle Praince

Geboortedatum:
06/09/1882
Geboorteplaats:
Vigeois, Corrèze, France:

Filmografie

Chaque jour a son secret (1958)
als Madame Lezcano
Love in the Afternoon (1957)
als Rich Woman (uncredited)
Le Village magique (1955)
L'Air de Paris (1954)
als Mondaine Lady
Rue de l'estrapade (1953)
als Madame Fourcade
Agence Matrimoniale (1952)
als Mrs. Martin
Les Sept Péchés capitaux (1952)
als The president (segment "Pride")
Deux sous de violettes (1951)
als Une vieille dame
Sous le ciel de Paris (1951)
als Madame Balthazar, the clairvoyant
Caroline chérie (1951)
als La citoyenne Bouchon
La Dame de chez Maxim (1950)
als La duchesse
La Souricière (1950)
als Olga (uncredited)
Docteur Laennec (1949)
als La duchesse
Bal Cupidon (1949)
als Mme Chanut
Impasse des deux anges (1948)
als La Suchesse
Paris 1900 (1948)
als Self (archive footage)
Les trois cousines (1947)
als Madame de Sainte-Lucie
Capitaine Blomet (1947)
als (uncredited)
Le Mystérieux Monsieur Sylvain (1947)
als The marquise
La Cage aux rossignols (1945)
als La présidente
Le Père Goriot (1945)
als Madame Vauquer
Félicie Nanteuil (1944)
als Mme Nanteuil
Florence est folle (1944)
als Madame Chantelouve
Les Petites du quai aux fleurs (1944)
als Madame d'Aiguebelle
La Neige sur les pas (1942)
als Madame Romanay mère
L'An 40 (1941)
als The deaf
Saturnin de Marseille (1941)
als Adèle
Les Musiciens du ciel (1940)
als La mère Beaume
La Famille Duraton (1940)
La Loi du nord (1939)
als President
Entente cordiale (1939)
als Lady Clayton
Le Veau gras (1939)
als Mrs. Van Houtentook
Place de la Concorde (1939)
Katia (1938)
als La grande-duchesse
Un déjeuner de soleil (1937)
Maman Colibri (1937)
als Madame Ledoux
Le Choc en retour (1937)
als The Countess of Bellecour
Le Chemin de Rio (1937)
als Juana
La souris bleue (1936)
als Madame Leboudier
L'École des journalistes (1936)
Pluie d'or (1936)
La Garçonne (1936)
als Madame Lerbier
La vie parisienne (1936)
als Liane d'Ysigny
Le Roman d'un jeune homme pauvre (1935)
als Mme Laroque
Le couché de la mariée (1934)
Sapho (1934)
als Rosa
Un fil à la patte (1934)
La robe rouge (1933)
Faut-il les marier ? (1932)
als Miss Flora
Rive gauche (1931)
La Femme et le rossignol (1931)


ikwilfilmskijken © 2024