Jun Tazaki

Geboortedatum:
08/28/1913
Geboorteplaats:
Aomori, Aomori Prefecture, Japan:

Filmografie

(1985)
als Seiji Ayabe
プルメリアの伝説 天国のキッス (1983)
連合艦隊 (1981)
白昼の死角 (1979)
姿三四郎 (1977)
als Michitsune Mishima
八甲田山 (1977)
めくらのお市 命貰います (1970)
als Nadaaan
牡丹と竜 (1970)
若者よ挑戦せよ (1968)
als Yoshio Shinjo
怪獣総進撃 (1968)
als Dr. Yoshido
続決着 (1968)
男の勝負 関東嵐 (1967)
日本のいちばん長い日 (1967)
als Captain Yasuna Kozono - CO 302nd Air Group
網走番外地 決斗零下30度 (1967)
国際秘密警察 絶体絶命 (1967)
als President of Buddabal
ゴジラ・エビラ・モスラ 南海の大決闘 (1966)
als Red Bamboo Commander
フランケンシュタインの怪獣 サンダ対ガイラ (1966)
als General
奇巌城の冒険 (1966)
als Innkeeper
網走番外地 荒野の対決 (1966)
クレージーの無責任清水港 (1966)
als Yokoyama Hayato
怪獣大戦争 (1965)
als Dr. Sakurai
馬鹿と鋏 (1965)
フランケンシュタイン対地底怪獣 バラゴン (1965)
als Military Advisor
太平洋奇跡の作戦 キスカ (1965)
als Akune
怪談 (1964)
als Kannai's Colleague #1 (segment "Chawan no naka") (uncredited)
国際秘密警察 火薬の樽 (1964)
als Dr. Tatsuno
われ一粒の麦なれど (1964)
宇宙大怪獣ドゴラ (1964)
als Chief Inspector
血とダイヤモンド (1964)
裸の重役 (1964)
als Imaizumi, executive
モスラ対ゴジラ (1964)
als Editor Maruta
海底軍艦 (1963)
als Captain Hachiro Jinguji
大盗賊 (1963)
als Itaka Tsuzuka of the Imperial Guards
秘剣 (1963)
日本一の色男 (1963)
als Noda
新吾二十番勝負 完結篇 (1963)
King Kong vs. Godzilla (1963)
als General Masami Shinzo (uncredited)
青島要塞爆撃命令 (1963)
戦国野郎 (1963)
天国と地獄 (1963)
als Kamiya, National Shoes Publicity Director
太平洋の翼 (1963)
als Commander
新選組始末記 (1963)
als Kamo Serizawa
暗黒街の牙 (1962)
忠臣蔵 花の巻・雪の巻 (1962)
やま猫作戦 (1962)
三百六十五夜 (1962)
キングコング対ゴジラ (1962)
als General Masami Shinzo
ニッポン無責任時代 (1962)
als Mr. Kuroda
どぶ鼠作戦 (1962)
als Division Commander
吼えろ脱獄囚 (1962)
als Mitamura
妖星ゴラス (1962)
als Raizô Sonoda
愉快な仲間 (1962)
暗黒街撃滅命令 (1961)
als Ichiro
Jigoku no kyôen (1961)
als Kanzaburo Itami
紅の海 (1961)
火線地帯 (1961)
als Shigemune
顔役暁に死す (1961)
「粘土のお面」より かあちゃん (1961)
誰よりも金を愛す (1961)
大阪城物語 (1961)
als Teikabo Tsutsumi
'Akasaka no shimai' yori: yoru no hada (1960)
男対男 (1960)
als Boss Tsukamoto
青い野獣 (1960)
大江山酒天童子 (1960)
ハワイ・ミッドウェイ大海空戦 太平洋の嵐 (1960)
als Captain
越後獅子祭 (1960)
暗黒街の対決 (1960)
日本誕生 (1959)
als Ootomo's Kurohiko
恋山彦 (1959)
als Shichibe Kanemaki
紅顏の密使 (1959)
Hebihime sama (1959)
かげろう笠 (1959)
江戸の悪太郎 (1959)
als Heisuke
大暴れ東海道 (1958)
伊賀の水月 (1958)
人魚昇天 (1958)
als Chief of security
おこんの初恋 花嫁七変化 (1958)
女ざむらい只今参上 (1958)
命を賭ける男 (1958)
旅は気まぐれ風まかせ (1958)
鳳城の花嫁 (1958)
als Higaki
明治天皇と日露大戦争 (1957)
als Vice-Admiral Tōgō
死刑囚の勝利 (1957)
軍神山本元帥と連合艦隊 (1956)
栄光と驀走王 (1956)
名月佐太郎笠 (1955)
赤城の血祭 (1955)
als Kunisada Chuji
下郎の首 (1955)
人形佐七捕物帖 めくら狼 (1955)
逆襲大蛇丸 (1955)
明治一代女 (1955)
恋天狗 (1955)
次郎長三国志 第九部 荒神山 (1954)
次郎長三国志 第八部 海道一の暴れん坊 (1954)
次郎長三国志 第七部 初祝い清水港 (1954)
番町皿屋敷 お菊と播磨 (1954)
次郎長三国志 第六部 旅がらす次郎長一家 (1953)
次郎長三国志 第五部 殴込み甲州路 (1953)
地獄門 (1953)
als Kogenta
次郎長三国志 第四部 勢揃い清水港 (1953)
大菩薩峠 第三部 龍神の巻/間の山の巻 (1953)
次郎長三国志 第三部 次郎長と石松 (1953)
恋人のいる街 (1953)
親馬鹿花合戦 (1953)
als Masao
次郎長三国志 第二部 次郎長初旅 (1953)
珍説忠臣蔵 (1953)
als Fuwa Kazuemon
次郎長三国志 第一部 次郎長売出す (1952)
夕焼け富士 (1952)
als Tomoyuki Inada
芸者ワルツ (1952)
als Kusuda
清水次郎長伝 (1952)
als Mori no Ishimatsu
離婚 (1952)
als Kensaku - Tazaki
お國と五平 (1952)
als Iori
暁の急襲 (1951)
als Hamada
ブンガワンソロ (1951)
als Staff Major
高原の駅よ、さようなら (1951)
Kaizoku-sen (1951)
新遊侠伝 遊侠往来 (1951)
Tokyo File 212 (1951)
Yoru no hibotan (1950)
als Yoshioka
黄金獣 (1950)
als Masayoshi Imanishi
いつの日君帰る (1950)
Akatsuki no tsuiseki (1950)
細雪 (1950)
als Itakura
白昼の決闘 (1950)
als Sanpei Aisaka
肉体の門 (1948)


ikwilfilmskijken © 2022