Yoshifumi Tajima

Geboortedatum:
08/04/1918
Geboorteplaats:
Kobe City, Hyogo Prefecture, Japan:

Filmografie

Godzilla 1985 (1985)
als Environmental Director General Hidaka
女囚701号 さそり (1976)
続人間革命 (1976)
実録三億円事件 時効成立 (1975)
新幹線大爆破 (1975)
als Sasaki
ゴジラ・ミニラ・ガバラ オール怪獣大進撃 (1969)
als Detective
コント55号 人類の大弱点 (1969)
クレージーの大爆発 (1969)
連合艦隊司令長官 山本五十六 (1968)
als (uncredited)
怪獣総進撃 (1968)
als General
乱れ雲 (1967)
日本のいちばん長い日 (1967)
als Colonel Watanabe - CO Imperial Guards 1st Infantry Regiment
キングコングの逆襲 (1967)
als Henchman
レッツゴー!若大将 (1967)
als Adachi
暴れ豪右衛門 (1966)
als Shozaemon Ube
フランケンシュタインの怪獣 サンダ対ガイラ (1966)
als Police Officer
ひき逃げ (1966)
怪獣大戦争 (1965)
als General
フランケンシュタイン対地底怪獣 バラゴン (1965)
als Submarine Commander
(1965)
als Samurai
三大怪獣 地球最大の決戦 (1964)
als Ship Captain
宇宙大怪獣ドゴラ (1964)
als Gangster
モスラ対ゴジラ (1964)
als Kumayama
海底軍艦 (1963)
als Tome 'Amano' Amanoshome
のら犬作戦 (1963)
五十万人の遺産 (1963)
als Yasumoto
天国と地獄 (1963)
als Chief Prison Officer
太平洋の翼 (1963)
als Sailor
Varan the Unbelievable (1962)
als Captain of Uranami
忠臣蔵 花の巻・雪の巻 (1962)
やま猫作戦 (1962)
キングコング対ゴジラ (1962)
als Yukichi Yamamoto captain of the Shinsei-Maru No. 2
吼えろ脱獄囚 (1962)
als Detective Kojima
暗黒街撃滅命令 (1961)
als Tagami
紅の海 (1961)
モスラ (1961)
als Military Advisor
愛と炎と (1961)
ガス人間第一号 (1960)
als Detective Inspector
独立愚連隊西へ (1960)
悪い奴ほどよく眠る (1960)
als Reporter B
ふんどし医者 (1960)
電送人間 (1960)
女が階段を上る時 (1960)
als Electric company director
日本誕生 (1959)
戦国群盗傳 (1959)
als Jiro's Vassal
或る剣豪の生涯 (1959)
als (uncredited)
コタンの口笛 (1959)
隠し砦の三悪人 (1958)
als Potential slave buyer (uncredited)
大怪獣バラン (1958)
als Captain of Uranami
美女と液体人間 (1958)
als Detective Sakata
Yagyû bugeichô (1957)
Kono futari ni sachi are (1957)
空の大怪獸 ラドン (1956)
als Izeki
俺は犯人じゃない (1956)
als Sayama
悪の報酬 (1956)
続宮本武蔵 一乗寺の決闘 (1955)
als Yoshioka samurai
愛のお荷物 (1955)
als Shogo Aramaki
生きとし生けるもの (1955)
Mitsuyu-sen (1954)
als Soga
広場の孤独 (1953)
als Tachikawa
プーサン (1953)


ikwilfilmskijken © 2022