Nicholas Hoult

Geboortedatum:
12/07/1989
Geboorteplaats:
Wokingham, England, UK:

Filmografie

Superman (2025)
als Lex Luthor
Nosferatu (2024)
als Thomas Hutter
The Garfield Movie (2024)
als Jon (voice)
Renfield (2023)
als Renfield
The Menu (2022)
als Tyler
Those Who Wish Me Dead (2021)
als Patrick Blackwell
The Banker (2020)
als Matt Steiner
True History of the Kelly Gang (2019)
als Sgt. Fitzpatrick
Dark Phoenix (2019)
als Hank McCoy / Beast
Tolkien (2019)
als J.R.R. Tolkien
Once Upon a Deadpool (2018)
als Hank McCoy / Beast (uncredited)
The Favourite (2018)
als Harley
Deadpool 2 (2018)
als Beast (uncredited)
The Current War (2018)
als Nikola Tesla
Newness (2017)
als Martin Hallock
Rebel in the Rye (2017)
als J.D. Salinger
Going Mad: The Battle of Fury Road (2017)
als Self
Sand Castle (2017)
als Matt Ocre
Collide (2016)
als Casey Stein
X-Men: Apocalypse (2016)
als Hank McCoy / Beast
Kill Your Friends (2015)
als Steven Stelfox
Equals (2015)
als Silas
Mad Max: Fury Road (2015)
als Nux
Dark Places (2015)
als Lyle Wirth
Young Ones (2014)
als Flem Lever
X-Men: Days of Future Past (2014)
als Hank McCoy / Beast
Jack the Giant Slayer (2013)
als Jack
Warm Bodies (2013)
als R
X-Men: First Class 35mm Special (2012)
als Self - Hank McCoy
X-Men: First Class (2011)
als Hank McCoy / Beast
Rule Number Three (2011)
als Matt
Clash of the Titans (2010)
als Eusebios
Heavy Rain (2010)
A Single Man (2009)
als Kenny Potter
Coming Down the Mountain (2007)
als David Philips
Kidulthood (2006)
als Blake
The Weather Man (2005)
als Mike Spritzel
Wah-Wah (2005)
als Ralph Compton - 14 years
About a Boy (2002)
als Marcus Brewer
Mr White Goes To Westminster (1997)
als John
Intimate Relations (1996)
als Bobby
The One
als Mason
Juror No. 2
als Justin Kemp
The Order
Alpha Gang

Productie

The One
Producer


ikwilfilmskijken © 2024