Barbara Nedeljakova

Geboortedatum:
05/16/1979
Geboorteplaats:
Bansk√° Bystrica, Czechoslovakia [now Slovakia]:

Filmografie

Sky Sharks (2020)
als Angelique
Whispers (2015)
als Sasha
L.A. Slasher (2015)
als Scream Queen
Strippers vs. Werewolves (2012)
als Raven
The Hike (2011)
als Torri
Children of the Corn: Genesis (2011)
als Helen / Oksana
Ashes (2010)
als Maya Ehrlich
Isle of Dogs (2010)
als Nadia
Pimp (2010)
als Petra
Hostel: Part II (2007)
als The Mushroom Princess / Natalya
Hostel Dissected (2006)
als Herself
Hostel (2006)
als Natalya
Doom (2005)
als Girl at Bar (uncredited)
Cabin Fever: Beneath the Skin (2004)
als Herself - Natalya (archive footage)
Shanghai Knights (2003)
als Debutante #3
WWE InVasion (2001)
Medievil


ikwilfilmskijken © 2023