Costas Mandylor

Geboortedatum:
09/03/1965
Geboorteplaats:
Melbourne, Victoria, Australia:

Filmografie

Saw XI (2025)
als Mark Hoffman
The Evolution of Horror Cinema Worldwide (2025)
als Horror Film Expert
The Perfect Destiny (2025)
als Nick Angelos
Брат 3 (2024)
Someone Dies Tonight (2023)
als Emil Parker
Bloodthirst (2023)
als John Shepard
1521: The Quest for Love and Freedom (2023)
als Lorenzo
Saw X (2023)
als Mark Hoffman
Trail Blazers (2022)
als Jasper
Adrenaline (2022)
als FBI Agent Lockwood
Death Count (2022)
als The Warden
Dangerous Methods (2022)
als Harry Johnson
Unbound Evil (2022)
als Robert
Locked In (2021)
als Harris
Lazarus (2021)
als Benjamin Poge
Night of the Sicario (2021)
als Agent Cole Bennett
Cosmic Sin (2021)
als Ltg. Tieve
Born a Champion (2021)
als Dimitris
C.L.E.A.N. (2020)
als Dr. Sutter
The Very Excellent Mr. Dundee (2020)
als Costas
Incision (2020)
als Dr. Bennett
Cliffs of Freedom (2019)
als Constantine
Daddy's Girl (2018)
als John
In Like Flynn (2018)
als Vassilis
Blindsided (2018)
als Congressman Donaldson
Residue (2017)
als Jacob
The Best Thanksgiving Ever (2016)
als Aquavelva
Mulberry to Rome (2016)
The Horde (2016)
als Cylus Atkinson
The Right Girl (2015)
als Chester Marino
Blood Trap (2015)
als Roman
Beyond the Game (2014)
als Frank Bisner
The Nurse (2014)
als Martin
The Blackout (2014)
als Jim
Guardian Angel (2014)
als Attila
2 Bedroom 1 Bath (2014)
als Frank
House of Secrets (2014)
als Detective Morrison
Five Thirteen (2013)
als Sheriff O'Connor
Should've Been Romeo (2012)
als Mason
Saw 3D (2010)
als Mark Hoffman
Sinners and Saints (2010)
als Raymond Crowe
An Affirmative Act (2010)
als Matthew
Hyenas (2010)
als Gannon
The Cursed (2010)
als Jimmy Muldoon
Saw VI (2009)
als Mark Hoffman
Immortally Yours (2009)
als Rex
Saw V (2008)
als Mark Hoffman
Toxic (2008)
als Steve
Primal Doubt (2007)
als Chase Harper
Beowulf (2007)
als Hondshew
Saw IV (2007)
als Mark Hoffman
Nobody (2007)
als Mortemain / Noe
Payback (2007)
als Billy
Saw III (2006)
als Mark Hoffman
Disaster Zone: Volcano in New York (2006)
als Matt McLaughlin
The Shore (2005)
Sub Zero (2005)
als John Deckert
Dr. Chopper (2005)
als Terrell
The Game of Their Lives (2005)
als Charlie 'Gloves' Columbo
Dinocroc (2004)
als Dick Sydney
The Drum Beats Twice (2004)
als Jesus
The Eavesdropper (2004)
als Aiden Porter
Just Desserts (2004)
als Marco Polini
Hitters (2002)
als Tony
The Real Deal (2002)
als Instructor
Scent of Danger (2002)
als Chris Milos
Turn of Faith (2002)
als Bobby Giordano
Cover Story (2002)
als Kevin Dodd
Above & Beyond (2001)
als Michael Amorosa
Sanctuary (2001)
als Nathan Delaney
The Pledge (2001)
als Monash Deputy
Gangland (2001)
als Jared
Intrepid (2000)
als Alan Decker
Shame, Shame, Shame (1999)
als McCarthy
Bonanno: A Godfather's Story (1999)
als Salvatore Maranzano
Stealth Fighter (1999)
als Ryan Mitchell
Exiled (1998)
als Gianni Uzielli
The Fury Within (1998)
als Mike Hanlon
Double Take (1998)
als Hector Stroessner / Ray Soldado
Shelter (1998)
als Nikos Kostantinos
Conversations in Limbo (1998)
Stand-Ins (1997)
als Jack Turner
Love-Struck (1997)
als Cupid on Earth
Just Write (1997)
als Rich Adams
Last Exit to Earth (1996)
als Jaid
Portraits of a Killer (1996)
als George G. Kendall
Venus Rising (1995)
als Vegas
Crosscut (1995)
als Martin Niconi
Virtuosity (1995)
als John Donovan
Delta of Venus (1995)
als Lawrence Walters
Fist of the North Star (1995)
als Lord Shin
Falling For You (1995)
als Paul Blankenship
Fatal Past (1994)
als Costello
Almost Dead (1994)
als Dominic
Mobsters (1991)
als Frank Costello
Soapdish (1991)
als Mark
The Doors (1991)
als Italian Count
Triumph of the Spirit (1989)
als Avram
Hostage Syndrome (1988)
als Andrei Arbitovich (as Costa Mandyflor)
Payback II
Opa
als Opa
Praise and Blame
als Viktar Ramanchuk
American Trash
als Detective Anderson
Butch Cassidy's Forgotten Outlaw
als Charles Van Dorn
Cursed Waters
als Whale
The Unearthly
als Jon Sloane


ikwilfilmskijken © 2024