Gabrielle Dorziat

Geboortedatum:
01/15/1880
Geboorteplaats:
Epernay, France:

Filmografie

Thomas l'imposteur (1965)
als la cartomancienne
Cyrano et D'Artagnan (1964)
als Mme de Mauvières
Monsieur (1964)
als la belle-mère de Duchêne
Gigot (1962)
als Madame Brigitte
Un singe en hiver (1962)
als Mme Victoria, la directrice
Katia (1959)
als La directrice de l'institute Smolny
Drôles de phénomènes (1959)
Auferstehung (1958)
als Kitajewa
Les Espions (1957)
als Madame Andrée l'infirmière
Le due orfanelle (1954)
Le fil à la patte (1954)
als La baronne du Verger
Un acte d'amour (1953)
als Adèle Lacaud
Traviata 53 (1953)
als Zoe
Little Boy Lost (1953)
Il figlio di Lagardère (1952)
Le jugement de Dieu (1952)
als La margrave Josépha
So Little Time (1952)
als Madame de Malvines
La vérité sur Bébé Donge (1952)
als Mme d'Ortemont
Ballerina (1950)
als Aunt
Domani è troppo tardi (1950)
als Headmistress
Manon (1949)
als Mme Agnès
Les parents terribles (1948)
als Tante Léo
Ruy Blas (1948)
als la duchesse d'Albuquerque
Adieu chérie (1946)
als Constance
L'ange qu'on m'a donné (1946)
Fausse Alerte (1945)
als Madame Ancelot
Falbalas (1945)
als Solange, l'assistante de Philippe
Échec au Roy (1945)
Le loup des Malveneur (1943)
als Magda de Malveneur
Le voyageur de la Toussaint (1943)
als Gérardine Éloi
De Mayerling à Sarajevo (1940)
als L'archiduchesse Marie-Thérèse
La Fin du Jour (1939)
als Madame Chabert
La chaleur du sein (1938)
als Adrienne
Mollenard (1938)
als Mme Mollenard
Le mensonge de Nina Petrovna (1937)
als Baroness Engern
La dame de Malacca (1937)
Courrier Sud (1937)
als La mère
Le Mioche (1936)
als Mme Granval, the director
Samson (1936)
als la marquise d'Andeline
Mayerling (1936)
als Empress Élisabeth


ikwilfilmskijken © 2021