Guy Marchand

Geboortedatum:
05/22/1937
Geboorteplaats:
Paris, France:

Filmografie

La plus belle pour aller danser (2023)
Les Folies fermières (2022)
als Léo
Tout nous sourit (2021)
als Henri Pottier
La Dernière Partie (2021)
als Francis
Prière d'enquêter : Elli et Clément (2019)
als Pierre Maillard
Illégitime (2019)
als Maurice
Convoi exceptionnel (2019)
als Le producteur
Le Doudou (2018)
als Le beau Francis
Ôtez-moi d'un doute (2017)
als Bastien Gourmelon
Hibou (2016)
als Père de Rocky
L'Art de la fugue (2015)
als Francis
Calomnies (2014)
als Horace
La dune (2014)
als Paolo
La Résidence (2011)
als Francis Sudre
Un bébé pour mes 40 ans (2010)
als Le père de Béatrice
L'Arbre et la forêt (2010)
als Frédérick Muller
Passe passe (2008)
als Pierre Delage
Après lui (2007)
als Francois
Dans Paris (2006)
als Mirko, le père
Paid (2006)
als Giuseppe
La Fille du chef (2006)
als Edmond Martin
Trois jours en juin (2005)
als Edmond Valadon
Les Passeurs (2004)
als Bernard Anthonioz
Ma femme s'appelle Maurice (2002)
als Charles Boisdain
Tangos Volés (2002)
als Lamblin / Bastiani
La Boîte (2001)
als Pierre
Suite en Ré (2000)
als Louis Roche
Fugue en Ré (1998)
als Louis Roche
Le Plus Beau Métier du monde (1996)
als Gauthier
Beaumarchais, l'insolent (1996)
als Man at the Parliament
Le Nouveau Monde (1995)
als Dr. Carrion
Les Belles Américaines (1990)
als Dr. Paul Charmant
Le Denier du colt (1990)
als Ottavioni
Ripoux contre Ripoux (1990)
als Guy Brisson
Passez une bonne nuit (1990)
als Commissaire Ottavioni
Try This One for Size (1989)
als Ottavioni
Un père et passe (1989)
Les Maris, les Femmes, les Amants (1989)
als Bruno
Bonjour l'angoisse (1988)
als Lambert
L'Île aux oiseaux (1988)
Noyade interdite (1987)
als Inspector Leroyer
Charlie Dingo (1987)
als Charlie Dingo
Châteauroux district (1987)
als Marc, aka Bebop
L'été en pente douce (1987)
als André Voke
Grand Guignol (1987)
als Baptiste
La Rumba (1987)
als Ma pomme
Je hais les acteurs (1986)
als Egelhofer
Vaudeville (1986)
als Gaston
Conseil de famille (1986)
als Maximilien Faucon
Hold-up (1985)
als Georges
Le Tueur triste (1984)
als Simon
La Tête dans le sac (1984)
als Romain
Stress (1984)
P'tit Con (1984)
als Bob Choupon
Coup de foudre (1983)
als Michel Korski
Mortelle randonnée (1983)
als l'homme pâle
Nestor Burma, détective de choc (1982)
als Marc Covet
Les Sous-Doués En Vacances (1982)
als Jean-Louis Glomot dit Paul Memphis
Coup de torchon (1981)
als Marcel Chavasson
Garde à vue (1981)
als Inspector Marcel Belmont
Plein sud (1981)
als Max Moineau - un maquereau
Loulou (1980)
als André
Le Maître-nageur (1979)
als Marcel
Vas-y maman (1978)
als Le journaliste
Tendre Poulet (1978)
als Beretti
L'Hôtel de la plage (1978)
als Hubert Delambre
La Mort amoureuse (1977)
als Robert
Le Grand Escogriffe (1976)
als Marcel
Le Voyage de noces (1976)
als Self
L'Acrobate (1976)
als Robert Pottier dit Ramon le Gominé
Attention les yeux! (1976)
als Bob Panzani
Cousin, Cousine (1975)
als Pascal
Musidora (1973)
als René Cresté
Une belle fille comme moi (1972)
als Sam Golden
Boulevard du Rhum (1971)
als Ronald / The Actor

Productie

Le père Noël est une ordure
Music
Attention les yeux!
Original Music Composer


ikwilfilmskijken © 2024