Christian Marquand

Geboortedatum:
03/15/1927
Geboorteplaats:
Marseille, Bouches-du-Rhône, France:

Filmografie

Vadim Mister Cool (2016)
Adieu Blaireau (1985)
als Victor
L'été prochain (1985)
Emmanuelle 4 (1984)
als Doctor Santano
Chassé-croisé (1982)
Le choix des armes (1981)
als Jean
Je vous aime (1980)
als Victor
Beggarman, Thief (1979)
als Inspector Charboneau
Brigade mondaine: La secte de Marrakech (1979)
als Père Peter
Cause toujours... tu m'intéresses (1979)
als Georges Julienne
Le maître-nageur (1978)
als Paul
Les apprentis sorciers (1977)
als Ashe / Bezzerides
The Other Side of Midnight (1977)
als Armand Gautier
Victory at Entebbe (1976)
als Captain Dukas
Ciao! Manhattan (1973)
als Entrepreneur
Heiß und kalt (1972)
La Route de Corinthe (1967)
als Robert
Die Hölle von Macao (1967)
als Brandon
The Flight of the Phoenix (1965)
als Dr. Renaud
Behold a Pale Horse (1964)
als Zaganar
La bonne soupe (1964)
The Longest Day (1962)
als Cmdr. Philippe Kieffer (commando leader)
Les parisiennes (1962)
La proie pour l'ombre (1961)
als Bruno
La récréation (1961)
als Philippe
Schlussakkord (1960)
als Frank Leroux
I dolci inganni (1960)
als Enrico
Altas variedades (1960)
Sergent X (1960)
J'irai cracher sur vos tombes (1959)
als Joe Grant
L'île du bout du monde (1959)
als Patrick
Une Vie (1958)
als Julien de Lamare
Le désir mène les hommes (1957)
Sait-on jamais... (1957)
als Michel Lafaurie
Et Dieu… créa la femme (1956)
als Antoine Tardieu
Les Hommes en blanc (1955)
als Philippon
Senso (1954)
als Un ufficiale boemo
Siluri umani (1954)
als Paolo
Lucrèce Borgia (1953)
La demoiselle et son revenant (1952)
als Le zouave

Productie

Candy
Director
Les grands chemins
Director
Les grands chemins
Writer


ikwilfilmskijken © 2021