Andrew Airlie

Geboortedatum:
09/18/1961
Geboorteplaats:
Glasgow, Scotland, UK:

Filmografie

Christmas Takes Flight (2021)
als Frank
Joy for Christmas (2021)
als Edward
Aurora Teagarden Mysteries: Til Death Do Us Part (2021)
als Charles Teagarden
Sailing Into Love (2019)
als Joseph
Reunited at Christmas (2018)
als Bill Murphy
Hailey Dean Mysteries: 2 + 2 = Murder (2018)
als Chad Becker
Fifty Shades Freed (2018)
als Carrick Grey
A Bramble House Christmas (2017)
als Ken
Fifty Shades Darker (2017)
als Carrick Grey
Fifty Shades of Grey (2015)
als Mr. Grey
Big Eyes (2014)
als Rich Man
My Gal Sunday (2014)
als President Richard Thompson
She Made Them Do It (2012)
als Bob
The 12 Disasters of Christmas (2012)
als Jude
Geek Charming (2011)
als Alan Schoenfield
50/50 (2011)
als Dr. Ross
Apollo 18 (2011)
als Mission Control
Gone (2011)
als Therapist
Collision Earth (2011)
als Edward
Dear Mr. Gacy (2010)
als Professor Harris
Case 39 (2009)
als Doctor
The Christmas Clause (2008)
als Dave
Storm Cell (2008)
als Travis
Normal (2007)
als Dale
A Decent Proposal (2007)
als John Bleekham
The Butterfly Effect 2 (2006)
als Ron Callahan
Fantastic Four (2005)
als Compound Doctor
Going the Distance (2004)
als Jerry
Jack (2004)
als Michael
Gracie's Choice (2004)
als Arlo Rasmussen
Shattered Glass (2003)
als Alec Shumpert
Final Destination 2 (2003)
als Mr. Corman
The Safety of Objects (2002)
als Bruce Jennings
Trapped (2002)
als Holden
Greenmail (2002)
als Alan Clarke
Wasted (2002)
als Samantha's Father
Personally Yours (2000)
als Stephen
Beauty (1998)
als Joel
Nightmare Street (1998)
als Jim
Voyage of Terror (1998)
als Michael
Downhill Willie (1996)
als Jack Murphy
Dead Ahead (1996)
als Dennis Chapman
Fear (1996)
als Alex McDowell
Hard Evidence (1995)
als Adam Russel
Power of Attorney (1995)
als Adams
Flinch (1994)
als William
Snowbound: The Jim and Jennifer Stolpa Story (1994)
als Dr. Bonaldi
The Crush (1993)
als Dr. Pollard


ikwilfilmskijken © 2024