Claire Forlani

Geboortedatum:
12/17/1971
Geboorteplaats:
Twickenham, Middlesex, England, UK:

Filmografie

Black Beauty (2020)
als Mrs. Winthorp
Five Feet Apart (2019)
als Meredith
An Affair to Die For (2019)
als Holly
Head Full of Honey (2018)
als Headmistress
Crystal Inferno (2017)
als Brianna Bronson
Precious Cargo (2016)
als Karen
Run to Me (2016)
als Alison Wynn
Unity (2015)
als Narrator (voice)
Another Me (2013)
als Ann Delussey
Love's Kitchen (2011)
als Kate Templeton
Ice (2011)
als Jacqueline
Not Forgotten (2009)
als Katie
Shannon's Rainbow (2009)
The Diplomat (2009)
als Pippa Porter
Beer for My Horses (2008)
als Annie Streets
Flashbacks of a Fool (2008)
als Ruth Davies
In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale (2007)
als Solana
Nora Roberts' Carolina Moon (2007)
als Victoria Bodeen
Hallam Foe (2007)
als Verity Foe
For Your Consideration (2006)
als Self
Ripley Under Ground (2005)
als Cynthia
Green Street Hooligans (2005)
als Shannon Dunham
Shadows in the Sun (2005)
als Isabella Parish
The Limit (2004)
als Monica Prince
Memron (2004)
als Vangela Clay
Bobby Jones: Stroke of Genius (2004)
als Mary Malone Jones
Bare Knuckle Filming: The Construction Of Northfork (2003)
The Medallion (2003)
als Nicole James
Northfork (2003)
als Mrs. Hadfield
The Pentagon Papers (2003)
als Patricia Marx
Triggermen (2002)
als Emma Cutler
Going Greek (2001)
als Sorority Sister
Antitrust (2001)
als Alice Poulson
Boys and Girls (2000)
als Jennifer Burrows
Magicians (2000)
als Lydia
Mystery Men (1999)
als Monica
Meet Joe Black (1998)
als Susan Parrish
Into My Heart (1998)
als Nina
Basil (1998)
als Julia Sherwin
The Last Time I Committed Suicide (1997)
als Joan
Basquiat (1996)
als Gina Cardinale
The Rock (1996)
als Jade Angelou
Mallrats (1995)
als Brandi
Police Academy: Mission to Moscow (1994)
als Katrina
Gypsy Eyes (1993)
als Katarina


ikwilfilmskijken © 2024