Kim Yates

Geboortedatum:
06/06/1969
Geboorteplaats:
Elizabeth, New Jersey, USA:

Filmografie

Secret Pleasures (2002)
als Alex Dulany
Scenes of the Crime (2002)
als Steven's Maid
The Model Solution (2002)
als Rebecca
Hard as Nails (2001)
als Kat
Loveblind (2000)
als Sarah
Timegate: Tales of the Saddle Tramps (1999)
als Jennifer
Stripper Wives (1999)
als Portia
Dangerous Invitation (1998)
als Kelli
Intimate Nights (1998)
als Rachel
Sex Files: Alien Erotica (1998)
als Eve
Striking Resemblance (1997)
als Emma
The Price of Desire (1997)
als Hazel
Teach Me Tonight (1997)
als Frankie
Maui Heat (1996)
als Carly
Erotic Confessions: Volume II – Intrigue (1995)
als Carol (episode "Friends and Lovers")
Erotic Confessions: Volume II – Intrigue (1995)
als Karen (episode "Elevation")
Erotic Confessions: Intrigue (1995)
als Carol
Lacy Affair (1983)
als (as Kim Cassidy)


ikwilfilmskijken © 2022