Hallee Hirsh

Geboortedatum:
12/16/1987
Geboorteplaats:
Omaha, Nebraska, USA:

Filmografie

Chasing the Rain (2020)
als Vanessa
Infiltrators (2014)
als Micki Thorne
Bad Behavior (2013)
als Zoe
Hidden Away (2013)
als Amy
Fading of the Cries (2011)
als Sarah
Make the Yuletide Gay (2009)
als Abby Mancuso
16 to Life (2009)
als Kate
Flight 29 Down: The Hotel Tango (2007)
als Daley Marin
Wild Hearts (2006)
als Madison
Happy Endings (2005)
als Mamie at 17
Speak (2004)
als Rachel
Speak (2004)
als Rachel Bruin
Manna from Heaven (2002)
als Young Theresa
Incest (2002)
als Liz
My Sister's Keeper (2002)
als Young Judy Chapman
Taking Back Our Town (2001)
als Catherine Melancon
Spring Forward (2000)
als Hope
The Ultimate Christmas Present (2000)
als Allie / Allison Rachel Thompson
Joe Gould's Secret (2000)
als Nora Mitchell
You've Got Mail (1998)
als Annabelle Fox
Saint Maybe (1998)
als Young Agatha
One True Thing (1998)
als Ellen - Age 8
What the Deaf Man Heard (1997)
als Young Tallasse
Norville and Trudy (1997)
als Bobbie Kockenlocker


ikwilfilmskijken © 2024