Anthony Lemke

Geboortedatum:
10/07/1970
Geboorteplaats:
Ottawa, Ontario, Canada:

Filmografie

Woman in Car (2021)
als David
Stickman (2017)
als Dr. Fenton
The Night Before Halloween (2016)
als Detective Burke
The Forbidden Room (2015)
als Bud
A Wish Come True (2015)
als Reed
Le vrai du faux (2014)
als coinjoint de Rachel
Bomb Girls: Facing the Enemy (2014)
als Philip Davis
Still Life: A Three Pines Mystery (2013)
als Jean-Guy Beauvoir
White House Down (2013)
als Captain Hutton
Exploding Sun (2013)
als Craig Bakus
Rouge Sang (2013)
als Le vulgaire
Faces in the Crowd (2011)
als Bryce #3
Down the Road Again (2011)
als Matt
Coteau Rouge (2011)
als Jason Singleton
Who Is Simon Miller? (2011)
als Jeffrey
Dead Lines (2010)
als Adam Fyne
You Lucky Dog (2010)
als Don
The Cutting Edge: Fire & Ice (2010)
als James Agent
Reverse Angle (2009)
als Harry Griggs
Dead Like Me: Life After Death (2009)
als Firefighter
Wide Awake (2007)
als Robert Turner
A Life Interrupted (2007)
als Rob Smith
Legacy of Fear (2006)
als Jack Cobell
Proof of Lies (2006)
als Ponytail
False Pretenses (2004)
als Randal Ackers
A Deadly Encounter (2004)
als Tony Brock
Rhinoceros Eyes (2004)
als Movie Actor / Dick
Do or Die (2003)
als Jack Hennessey
Rub & Tug (2002)
als Henry
Time of the Wolf (2002)
als Alex McKenzie
Haven't We Met Before? (2002)
als Detective Jack Cobel
RoboCop: Prime Directives (2001)
als James Murphy
American Psycho (2000)
als Marcus Halberstram
Ricky Nelson: Original Teen Idol (1999)
als David Nelson
La Bohème (1994)
als Marcello


ikwilfilmskijken © 2024