Nicole Eggert

Geboortedatum:
01/13/1972
Geboorteplaats:
Glendale, California, USA:

Filmografie

Where's The Love? (2014)
als Paige
The Dog Who Saved Easter (2014)
als Gabrielle (voice)
Holiday Switch (2012)
als Paula Ferguson
Turbulent Skies (2010)
als Samantha
Phantom Racer (2009)
als Tammy
A Christmas Proposal (2008)
als Lisa
Loaded (2008)
als Allison Ryan
Past Lies (2008)
als Kim Furs
Dead Lenny (2007)
als Sally Long
Lightspeed (2006)
als Beth Baker
Cattle Call (2006)
als Laurel Canyon
Snowman's Pass (2004)
als Diana Pennington
Decoys (2004)
als Detective Amanda Watts
Wall of Secrets (2003)
als Paige Emerson
Baywatch: Hawaiian Wedding (2003)
als Summer Quinn
Devil Winds (2003)
als Julia Merrow
Thank You, Good Night (2001)
als Janine
Murder Scene (2000)
als Zoey Drayden
Submerged (2000)
als Tiffany Stevens
Sleeping Beauties (1999)
als Sno Blo Band
Siberia (1998)
als Kristy
Bartender (1997)
als Marcia
Pink as the Day She Was Born (1997)
The Price of Kissing (1997)
als Annette
Frequent Flyer (1996)
als Miriam Rawlings
Amanda & the Alien (1995)
als Amanda Patterson
The Demolitionist (1995)
als Alyssa Lloyd
Melissa (1995)
als Melissa Anderson
Just One of the Girls (1993)
als Marie Stark
Blown Away (1993)
als Megan
The Double 0 Kid (1992)
als Melinda
Secrets (1992)
als Alexa Adams
Grandpa (1990)
The Haunting of Morella (1990)
als Morella / Lenora
Kinjite: Forbidden Subjects (1989)
als DeeDee
Omega Syndrome (1986)
als Jessie Corbett
Annihilator (1986)
als Elyse Jeffries
The Clan of the Cave Bear (1986)
als Middle Ayla
I Dream of Jeannie... Fifteen Years Later (1985)
als Melissa
Hambone and Hillie (1983)
als Marci
Someday You'll Find Her, Charlie Brown (1981)
als Loretta (voice)
Rich and Famous (1981)
als Debby Blake, 8 Years
Dennis the Menace in Mayday for Mother (1981)
als Margaret (voice)
When She Was Bad... (1979)
als Robbie Morgan
When Hell Was in Session (1979)
als Mary Beth Denton #2


ikwilfilmskijken © 2024