Lisa Ann Walter

Geboortedatum:
08/03/1963
Geboorteplaats:
Silver Spring, Maryland, USA:

Filmografie

Still Laugh-In: The Stars Celebrate (2019)
Psycho Stripper (2019)
als Margot Mathison
Dependent's Day (2016)
als Bette
Wish Wizard (2014)
als Helga
Wedding Day (2012)
als Chef Cherie
Killers (2010)
als Olivia
Wreckage (2010)
als Doctor Richardson
Drillbit Taylor (2008)
als Dolores
Coffee Date (2006)
als Sara
Room 6 (2006)
als Sgt. Burch
The Trouble with Dee Dee (2005)
als Dee Dee Rutherford
War of the Worlds (2005)
als Bartender
Shall We Dance? (2004)
als Bobbie
Bruce Almighty (2003)
als Debbie
The Parent Trap (1998)
als Chessy
Eddie (1996)
als Claudine


ikwilfilmskijken © 2020