Kevin Chapman

Geboortedatum:
07/29/1962
Geboorteplaats:
Boston, Massachusetts, USA:

Filmografie

Outlaw Johnny Black (2023)
als US Marshall Cove
CODA (2021)
als Brady
Last Night in Rozzie (2021)
als Jim Donovan
City of Lies (2018)
als Officer Leeds
Slender Man (2018)
als M. Jensen
Good Kids (2016)
als Brinkley
Stevie D (2016)
als Lenny
Exeter (2015)
als Greer
Bad Country (2014)
als Daniel Morris
Assassination Games (2011)
als Culley
Street Kings 2: Motor City (2011)
als Det. Jimmy Rogan
Madso's War (2010)
als Gerry Walker
Unstoppable (2010)
als Bunny
Black Dynamite (2009)
als O'Leary
Sunshine Cleaning (2008)
als Carl Swanson
Black Irish (2007)
als Officer Pierce
Unknown (2006)
als Detective McGahey
Hard Luck (2006)
als Franklin
Two for the Money (2005)
als Southie
Long Distance (2005)
als Joe
In Good Company (2004)
als Lou
Ladder 49 (2004)
als Frank Mckinny
Irish Eyes (2004)
als Hopper
21 Grams (2003)
als Alan (as Kevin H. Chapman)
Mystic River (2003)
als Val Savage
In the Bedroom (2001)
als Tim's Friend
Blow (2001)
als DEA Eastham
In Too Deep (1999)
als O'Hanlon
The Boondock Saints (1999)
als Chappy
Money Kings (1998)
als Dave
Monument Ave. (1998)
als Mickey Pat
Aftermath

Productie

Bad Country
Producer


ikwilfilmskijken © 2024