Bruno Bichir

Geboortedatum:
10/06/1967
Geboorteplaats:
Mexico City, Mexico:

Filmografie

Un gallo congelado (2021)
Búnker (2021)
Un rescate de huevitos (2021)
als Toto (voice)
Locked In (2021)
als Lee
Las Leyendas: El Origen (2020)
The Quarry (2020)
als David Martin
Perfectos desconocidos (2018)
als Antonio
Sicario: Day of the Soldado (2018)
als Angel
Un gallo con muchos huevos (2015)
als Toto
El Santos vs la Tetona Mendoza (2012)
als Cerdo Gutiérrez (voice)
La Revolución De Juan Escopeta (2011)
als El Zopilote
El mural (2011)
als David Alfaro Siqueiros
The Runway (2010)
als Francisco de Caldus
Chicogrande (2010)
als Ursulo
Otra película de huevos y un pollo (2009)
als Toto
Erótica: Luz de Luna (2008)
Julia (2008)
als Diego
Mosquita muerta (2007)
als Marcelo Donizetti
Una Película de Huevos (2006)
als Toto (voz)
Peces Plátano (2006)
als Julián
La mujer de mi hermano (2005)
als Boris
El día menos pensado (2005)
Conejo en la luna (2004)
als Macedonio Ramirez
Ciudades Oscuras (2002)
als Satanás
Hasta los huesos (2002)
als (voice)
La Toma de la Embajada (2000)
als Ambassador of Mexico
Crónica de un desayuno (2000)
als Marcos
El evangelio de las maravillas (1998)
als Bruno Bichir
Katuwira, donde nacen y mueren los sueños (1996)
Nadie hablará de nosotras cuando hayamos muerto (1995)
als Many
El Callejón de los Milagros (1995)
als Abel
Santo Enredo (1995)
als Wang Chong
Principio y fin (1994)
als Nicolás Botero
El jardín del Edén (1994)
¡Aquí espaantan! (1993)
Serpientes y escaleras (1992)
als Raúl
Death and the Compass (1992)
als Drug Addict II
Golpe de suerte (1992)
als Vicente
El patrullero (1991)
als Anibal
Rojo amanecer (1989)
als Sergio

Productie

Ayotzinapa 26
Director


ikwilfilmskijken © 2021