Jorja Fox

Geboortedatum:
07/07/1968
Geboorteplaats:
New York City - New York - USA:

Filmografie

3022 (2019)
als Diane Ures
Strangers Within (2017)
als Alex
CSI: Immortality (2015)
als Sara Sidle
Unity (2015)
als Herself - Narrator (voice)
3 Weeks to Daytona (2011)
als Cheryl
The Hungry Bachelors Club (2004)
als Delmar Youngblood
Memento (2000)
als Catherine Shelby
Forever Fabulous (1999)
als Liz Guild
Velocity Trap (1999)
als Alice Pallas
How to Make the Cruelest Month (1998)
als Sarah Bryant
Alchemy (1995)
als Josie
Happy Hell Night (1992)
als Kappa Sig Girl
The Kill-Off (1989)
als Myra Pavlov (as Jorjan Fox)

Productie

How I Became An Elephant
Producer


ikwilfilmskijken © 2020